Ψυχούλη, Ελένη

Η Ελένη Ψυχούλη γράφει για γεύση, για χώρους, για ανθρώπινες σχέσεις, για ταξίδια και για όλα όσα ομορφαίνουν τη ζωή, κάνοντας έτσι μια δεύτερη επιτυχημένη καριέρα μετά την πρώτη εξίσου εντυπωσιακή στον χώρο της σύγχρονης τέχνης. Αυστηρή γευσιγνώστης, αλλά πολύ αγαπητή και στο κοινό και σε όλους όσοι ασχολούνται με την εστίαση, έχει εργαστεί τα τελευταία 11 χρόνια ως γαστρονομική συντάκτρια, ενώ τα τέσσερα τελευταία συνεργάζεται αποκλειστικά με το "Βήμα Gourmet". Οι μαγειρικές της ικανότητες είναι γνωστές στους πολυάριθμους φίλους της που απολαμβάνουν τις γαστρονομικές βραδιές που ετοιμάζει η ίδια. Το 2008 εξέδωσε το βιβλίο της "26 σεφ σε 26 λεπτά" μαζεύοντας γύρω της 26 πρωταγωνιστές της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής και ζητώντας τους μέσα από τις εύκολες και γρήγορες συνταγές τους να ανοίξουν το μονοπάτι της νέας σπιτικής κουζίνας. Η φετινή τηλεοπτική εκπομπή της "Chef στον αέρα" γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και την έχει βάλει στις κουζίνες και πολλών άλλων σπιτιών.