Αποστολές στην Ελλάδα- Ενιαίος τρόπος αποστολής με νέες χαμηλότερες τιμές!

Οι παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα αποστέλλονται στην διεύθυνση παραλήπτη της παραγγελίας σας, με την Γενική Ταχυδρομική και την Courier Center χωρίς έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 30€. Η αντικαταβολή χρεώνεται ανεξαρτήτως ορίου αγορών 1,50€.

Αναλυτικά:

- Κάτω από 10€ για πληρωμή με κάρτα 3€ (2 ευρώ έξοδα συσκευασίας- διαχείρισης και 1€ έξοδα αποστολής)
(συνολικά 4,5€ με αντικαταβολή)

- Από 10 έως 30 ευρώ μόνο 1€ για πληρωμή με κάρτα
(συνολικά 2,5€ με αντικαταβολή)

- Πάνω από 30€ δωρεάν αποστολή για πληρωμή με κάρτα
(χρεώνεται μόνο 1,50€ η αντικαταβολή).

Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και επίσημων αργιών.

Οι παραπάνω χρεώσεις δεν ισχύουν για αποστολές στο εξωτερικό και την Κύπρο.

Για μεγάλες ή ειδικές παραγγελίες (σχολεία, βιβλιοθήκες, κλπ) παρακαλούμε επικοινωνήστε με τις κ. Φτάκα Ευγενία ή κ. Σαραφίδου Ελένη, 2103801591 εσωτ. 399.

Στην περίπτωση που το πακέτο δεν παραληφθεί και επιστραφεί σε εμάς υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση που καλύπτει τα έξοδα επιστροφής (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση η απορία σχετικά με τις παραγγελίες σας μπορείτε να επικοινωνείτε στη διεύθυνση orders@protoporia.gr και info@protoporia.gr (παρακαλούμε μην καλείτε στα τηλέφωνα των βιβλιοπωλείων και των ειδικών παραγγελιών καθώς οι συνάδελφοι εκεί δεν μπορούν να σας εξυπηρετήσουν).


Box Now

Επιπλέον παρέχεται η δυνατότητα να ζητήσετε αποστολή σε θυρίδα της BoxNow με προνομιακό κόστος μόνο 1,00€ (η προσφορά ισχύει μέχρι 31/5/2024) αρκεί κατά την επιλογή Τρόπου αποστολής να επιλέξετε BoxNow και να διαλέξετε την βολικότερη για εσάς θυρίδα. Υποχρεωτικό είναι να έχετε δηλώσει το κινητό σας τηλέφωνο στα στοιχεία επικοινωνίας ή να το σημειώσετε στα σχόλια της παραγγελίας, καθώς χρειάζεται για την παραλαβή του δέματός σας.

Στην περίπτωση που το πακέτο δεν παραληφθεί και επιστραφεί σε εμάς υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση που καλύπτει τα έξοδα επιστροφής (διαβάστε περισσότερα εδώ).

 

Λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε εδώ.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Επιπλέον η Πρωτοπορία προσφέρει στα είδη με το πορτοκαλί αυτοκόλλητο «ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ», αποστολή σε όλη την Ελλάδα χωρίς όριο αγορών για πληρωμή με χρεωστική- πιστωτική κάρτα. Η αξία των βιβλίων αυτών δεν υπολογίζεται στην συνολική αξία του καλαθιού για οποιαδήποτε άλλη προσφορά (πχ. την δωρεάν αποστολή >30€).