Μεταχειρισμένα βιβλίαΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ-ΜΕ-ΧΕΡΙ
(γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά)

Σήμερα που η επίσημη πολιτεία θρηνεί για τον μαρασμό της αγοράς και κάνει σχέδια για την ανάκαμψη της, αλλά και πάλι δεν διανοείται να αποσύρει τον νόμο για την Ενιαία Τιμή του Βιβλίου (νόμο που φτιάχτηκε, αποκλειστικά, για να πλήξει όλους εμάς που κάνουμε εκπτώσεις, και όλους εσάς, που πια αγοράζετε ακριβότερα) η Πρωτοπορία είναι αποφασισμένη να στηρίξει με διάφορους τρόπους τους βιβλιόφιλους που, με τη σειρά τους, την έχουν στηρίξει στην προσπάθεια της για φτηνό βιβλίο κοντά 50 χρόνια τώρα.

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΑΣ ΒΙΒΛΙΑ

Σίγουρα έχετε στη βιβλιοθήκη σας βιβλία που άρχισαν να γίνονται "περιττά". Καιρός να τα αξιοποιήσετε. Φέρτε τα στην Πρωτοπορία και κερδίστε σημαντικές εκπτώσεις στις αγορές σας. Για κάθε παλιό βιβλίο που θα μας φέρνετε, θα εξασφαλίζετε μια πρόσθετη έκπτωση στο καινούργιο βιβλίο που θα αγοράζετε (δεν ισχύει για τα βιβλία που είναι σε προσφορά).

ΠΟΛΛΑ ΠΑΛΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ

Αν φέρετε πολλά παλιά βιβλία μαζεμένα, εξασφαλίζετε εκπτώσεις και για τις μελλοντικές σας αγορές. Η βασική αρχή παραμένει η ίδια. Για κάθε ένα παλιό βιβλίο που παίρνουμε, σας δίνουμε έκπτωση σε ένα καινούργιο. Αν τα βιβλία που θέλετε να φέρετε είναι πολλά και έχετε πρόβλημα μεταφοράς, επικοινωνήστε μαζί μας και θα το φροντίσουμε εμείς.

Επαρχία*:
Οι αποστολές άνω των 10 βιβλίων είναι δωρεάν μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής (δίκτυο καταστημάτων εδώ).
Τα βιβλία πρέπει να είναι συσκευασμένα με παραλήπτη:
ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΑΕ
Γραβιάς 3-5
10678 Αθήνα.
Σημειώνοντας ότι τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον παραλήπτη. Για την παραλαβή των βιβλίων θα χρειαστούμε το ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση, τον ΑΦΜ και τη ΔΟΥ σας. Δεν δεχόμαστε βιβλία που διανεμήθηκαν δωρεάν με εφημερίδες, εγκυκλοπαίδειες κάθε είδους, περιοδικά και σχολικά βιβλία.

Σε κάθε μελλοντική σας αγορά θα έχετε μία επιπλέον έκπτωση 10% για τον ίδιο αριθμό βιβλίων που θα μας αποστείλετε (επισημαίνοντας στις Σημειώσεις που συνοδεύουν την παραγγελία το «Έχω επιστρέψει βιβλία»).
*ισχύει μόνο για το εσωτερικό της χώρας.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΙΒΛΙΟΦΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Για τους βιβλιοφάγους, που θέλουν να παρακολουθούν τα πάντα αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν κάθε φορά όσα βιβλία επιθυμούν, η Πρωτοπορία έχει μια γενναιόδωρη προσφορά. Αν μέσα σε 25 ημέρες έχουν διαβάσει το βιβλίο που αγόρασαν, μπορούν να μας το επιστρέψουν και να πάρουν πίσω το 50% των χρημάτων που πλήρωσαν. Στην κατηγορία αυτών των επαναγοραζόμενων βιβλίων ανήκουν (καταρχήν) σχεδόν όλα τα "ευπώλητα" και "εμπορικά" βιβλία. Σταδιακά, ο αριθμός των τίτλων αυτών μεγαλώνει και ελπίζουμε κάποια στιγμή να καλύψει ένα μεγάλο κομμάτι των πωλούμενων βιβλίων. Το κουπόνι επαναγοράς του διαβασμένου βιβλίου εκδίδεται από το ταμείο μαζί με την απόδειξη.
Αλλά ακόμη κι αν έχετε αγοράσει βιβλία που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα αλλού φέρτε τα μας με την απόδειξη αγοράς και κερδίστε το 50% ή χωρίς την απόδειξη και κερδίστε το 34% της αξίας (η μισή αξία του αντίστοιχου μεταχειρισμένου).
Τα μεταχειρισμένα βιβλία δεν αλλάζονται, μπορούν μόνο να επιστραφούν είτε για την επιπλέον έκπτωση 10% ή για επαναγορά.

Κάντε κλικ για την λίστα εδώ.

ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΕΡΙ

Στην Πρωτοπορία υπάρχει πια και τμήμα μεταχειρισμένων βιβλίων. Εδώ θα ανακαλύψετε από σπάνια και προ πολλού εξαντλημένα βιβλία, μέχρι πρόσφατα μπεστ-σέλερ σε απίστευτες τιμές. Τα βιβλία που γίνονται περιττά για τον έναν, μπορεί να είναι ανεκτίμητα για κάποιον άλλο. Φέρτε κι εσείς τα "περιττά" σας βιβλία και κερδίστε χρήματα αγοράζοντας καινούργια.

ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΟΚ

Στην Πρωτοπορία σας έχουμε ετοιμάσει κι ένα άλλο τμήμα, με βιβλία από τα στοκ των εκδοτών. Εκεί θα βρείτε, σε πραγματικά χαμηλές τιμές, βιβλία που ατύχησαν εμπορικά, αλλά που δεν παύουν να είναι σπουδαία.
Δείτε επιλογή από τα βιβλία στοκ εδώ.