Coben, Harlan

Ο Χάρλαν Κομπέν γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Νιούαρκ του Νιου Τζέρσι και σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο Κολέγιο Άμχερστ. Δημοσίευσε το πρώτο του μυθιστόρημα, Deal Breaker, το 1995 και έχει γράψει μέχρι σήμερα άλλα δέκα.

Είναι ο πρώτος συγγραφέας στην ιστορία που έχει τιμηθεί και με τα τρία σημαντικότερα βραβεία αστυνομικής λογοτεχνίας, το Άντονι, το Έντγκαρ και το Σέιμους. Κέρδισε επίσης το Βραβείο Νέου Ταλαντούχου Συγγραφέα του W.H. Smith και επελέγη ως υποψήφιος για άλλα δύο βραβεία Άντονι, δύο Έντγκαρ, ένα Σέιμους, δύο Ντίλις, δύο Μακάβιτι, ένα Άγκαθα και ένα Μπάρι.

Τα βιβλία του έχουν εκδοθεί σε περισσότερες από είκοσι πέντε γλώσσες σε πάνω από τριάντα χώρες και απέσπασαν όλα εξαιρετικές κριτικές. Το Μη Μιλήσειςσε Κανέναν, υποψήφιο για πέντε βραβεία, μεταξύ των οποίων και το βραβείο Καλύτερου Μυθιστορήματος της Ένωσης Αμερικανών Συγγραφέων Μυστηρίου, έγινε μπεστ σέλερ σε πολλές χώρες και πρόκειται να μεταφερθεί στον κινηματογράφο από την Columbia Pictures σε σκηνοθεσία Μάικλ Άπτιντ. Εξίσου μεγάλη επιτυχία γνώρισαν και τα επόμενα έργα του, Χαμένος για Πάντα και Η Απαγωγή –το πρώτο στην ιστορία που ανακηρύχθηκε από το International Book of the Month Club ως η κύρια επιλογή για τις λέσχες βιβλίου σε δεκαπέντε χώρες. Ο συγγραφέας ζει στο Νιου Τζέρσι με τη σύζυγό του Ανν και τα τέσσερα παιδιά τους.
11.62 16.60 Κερδίζετε: €4.98
6.00 10.00 Κερδίζετε: €4.00
1.90 7.60 Κερδίζετε: €5.70
6.00 8.00 Κερδίζετε: €2.00
Εξαντλημένο
από τον Εκδοτικό Οίκο
Εξαντλημένο
από τον Εκδοτικό Οίκο
Εξαντλημένο
από τον Εκδοτικό Οίκο