Ξεπεσμένοι άγγελοι

Έκπτωση
40%
Τιμή Εκδότη: 9.90
5.94
Τιμή Πρωτοπορίας
+
375312
Εκδόσεις: Μάτι
Σελίδες:464
Επιμελητής:ΜΙΑΟΥΛΗ ΕΛΙΝΑ
Ημερομηνία Έκδοσης:19/12/2012
ISBN:9786185021030
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Άμεσα διαθέσιμο
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Η Αγγελική είναι ένα χαρισματικό κορίτσι, ένα ταλαντούχο πλάσμα που όμως ζει σε ένα περιβάλλον που δεν τη βοηθάει να αναδείξει τα ταλέντα της. Απόλυτα πεπεισμένη ότι έχει βρει τον άντρα που θα ήθελε να κάνει οικογένεια στο πρόσωπο του Μιχάλη, έπειτα από δύο χρόνια σχέσης, κάνει όνειρα μαζί του για ένα κοινό μέλλον.
Στην ζωή της μπαίνει ξαφνικά ο Άγγελος και όλα αλλάζουν. Συνειδητοποιεί ότι η ζωή που έχει δεν είναι αυτή που θα ήθελε και πως ο έρωτας μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό, κάτι περισσότερο. Όμως η γνώμη του κόσμου την καταβάλει, την οδηγεί σε μια σειρά από λάθος συμπεράσματα και αποφάσεις.
Εγκλωβισμένη μέσα στην ίδια της την ανασφάλεια, παγιδευμένη μέσα στον κόσμο που οι άλλοι έπλασαν για εκείνη, η Αγγελική αποφασίζει να ζήσει χωρίς τον Άγγελο και να χαράξει την πορεία της. Όμως εκείνος όλο επιστρέφει και δεν μπορεί να μείνει μακριά του και τα λάθη συνεχίζονται. Ο κύκλος δεν ξανανοίγει γιατί δεν κλείνει ποτέ στην πραγματικότητα ενώ εκείνοι κινούνται μέσα του.
Δυο άγγελοι ξεπεσμένοι εξαιτίας ενός ασίγαστου πάθους που προσπαθούν απεγνωσμένα να βρουν την λύτρωση...

Πόσα μπορεί να αντέξει ο έρωτας όταν του έχεις κόψει τα φτερά;

Κριτικές

«Λάθη και πάθη θα μπορούσε να είναι ο τίτλος αυτού του βιβλίου. Από την πρώτη στιγμή σε παρασύρει στην ιστορία του, που είναι γεμάτη αγάπη, έρωτα, πάθος, ταξίδια αλλά και συμβιβασμούς. Με τη ρεαλιστική και ειλικρινή γραφή του σε αναγκάζει να ταυτιστείς πολλές φορές με τις αποφάσεις και τα διλήμματα και τις αποφάσεις των ηρώων του. Ένα βιβλίο που δεν θέλεις να αφήσεις από τα χέρια σου...»

Η πορεία προς την αυτογνωσία και την ανεξαρτησία ενός γοητευτικού πλάσματος, ενός έκπτωτου αγγέλου, του οποίου το περιβάλλον παλεύει θα έλεγε κανείς, να του «κόψει» τα φτερά προκειμένου να το κρατήσει στη γη. Το διάβασα μέσα σε ένα βράδυ!!!

Το βιβλίο της Γιώτας Παπαδημακοπούλου “Ξεπεσμένοι Άγγελοι”, με έβαλε από τις πρώτες του κιόλας σελίδες σε ένα δίλλημα, εκείνο το δίλλημα μεταξύ λάθους και σωστού, δύο εννοιών τόσο όμοιων μα και τόσο αντίθετων συνάμα. Με απλό λόγο αλλά πηγαία δυναμική, η πένα της Γιώτας με παρέσυρε στην καρδιά της Αγγελικής και με κράτησε εκεί μαζί της μέχρι και την τελευταία λέξη!
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!