Τα μυστικά του καλού κρασιού

Έκπτωση
25%
Τιμή Εκδότη: 15.28
11.46
Τιμή Πρωτοπορίας
+
265209
Εκδόσεις: Ιδιωτική Έκδοση
Σελίδες:212
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/1998
ISBN:9780003515886
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή


Το βιβλίο "Τα μυστικά του καλού κρασιού" είναι ένας πρακτικός οδηγός, πρώτον για τον ερασιτέχνη ή επαγγελματία παραγωγό κρασιού και δεύτερον για τον καταναλωτή που έχει την επιθυμία να γνωρίσει το κρασί, για μεγαλύτερη απόλαυση στο τραπέζι του.
Περιλαμβάνει δύο ενότητες, που έχουν άμεση σχέση μεταξύ τους. Η πρώτη ενότητα αναφέρεται στον παραδοσιακό τρόπο οινοποίησης του σταφυλιού, στην θεραπεία τυχόν αλλοιώσεων-ασθενειών του κρασιού, στη γνωριμία του αναγνώστη με το καλό κρασί και πώς να το συνδυάζει με το φαγητό για μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Η δεύτερη ενότητα αναφέρεται στους παράγοντες (ποικιλία, κλίμα, έδαφος, εγκατάσταση, καλλιεργητική τεχνική) πάνω στους οποίους βασίζεται η παραγωγή πρώτης ύλης (σταφυλιού) εξαιρετικής ποιότητας, για την παρασκευή εκλεκτού κρασιού. Συμπληρωματικά υπάρχει κατάλογος των Ελληνικών κρασιών στο παράρτημα του βιβλίου.
Ο συγγραφέας προσπάθησε να δώσει σε απλή κατανοητή γλώσσα χωρίς επιστημονικούς όρους, ένα περιεχόμενο προσιτό σε όλους. Ελπίζουμε ότι "Τα μυστικά του καλού κρασιού" θα κάνουν περισσότερους ν' αγαπήσουν το Ελληνικό κρασί, το οποίο έχει μεγάλες δυνατότητες, λόγω του ευνοϊκού κλίματος και των εξαιρετικών ποικιλιών οινοποιίας της χώρας μας.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!