Το αυτό

Υπάρχει και μεταχειρισμένο με €12.00
39701
Συγγραφέας: Κινγκ, Στέφεν
Σελίδες:1039
Μεταφραστής:ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/1994
ISBN:9789602370827


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή

«Το Αυτό» είναι το πιο τρομακτικό αλλά και το πιο αληθινό βιβλίο του Στέφεν Κίνγκ. Είναι ο φόβος-τρόμος που όλοι κρύβουμε μέσα μας-από την παιδική μας κιόλας ηλικία μέχρι και την τελευταία στιγμή της ζωής μας-και που αρνείται να φύγει
Οι μικροί ήρωές μας ανάμεσά τους κι ένα κορίτσι, αντιμετωπίζουν τη φρίκη και τον εφιάλτη στα έντεκά τους χρόνια. Το Αυτό παίρνει κάθε φορά και άλλη μορφή, στοιχειώνοντας όχι μόνο τα όνειρά τους αλλά και την καθημερινή ζωή τους. . .

Κριτικές

Απίστευτο με ωραία τυπωμένους χαρακτήρες και ωραία ιστορία και ας έχει 1096 σελίδες

Φανταστικο!

Ήταν το δεύτερο βιβλίο του King που διάβασα πριν 4 χρόνια και απο τότε έχω διαβάσει σχεδόν όλα του τα βιβλία.Είναι αξεπέραστος.

Γιατί είναι ένα παραμύθι. Το απόλυτο παραμύθι το οποίο συνδυάζει την παιδική αφέλεια, την αθωότητα αν θέλετε με τον τρόμο και την αγωνία. Παντρεύει βασικά την μετάβαση από την αθωότητα στην ενηλικίωση μαζί με την ηδονή του τρόμου και του αγνώστου. Τέλος πάντων είναι μία μεγαλοπρεπής εξιστόρηση του Στίβεν Κίνγκ. Αν σε κάποιον αρέσει ο Κίνγκ αυτό είναι όντως από τα κορυφαία του. Βέβαια ο Κίνγκ δεν είναι από τους κορυφαίους συγγραφείς και η πένα του μπορεί να μην λέει τίποτα σε κάποιους, σεβαστό. Αν όμως είσαι fan του είδους δεν μπορεί να μην σε μαγνητίσει το "IT".

Ένα αριστούργημα από τον master του είδους. Αν είστε φαν πρέπει να το
προσθέσετε στη συλλογή σας.
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!