Το αστέρι του διαβόλου

Υπάρχει και μεταχειρισμένο με €7.52
346361
Συγγραφέας: Νέσμπο Τζο
Εκδόσεις: Μεταίχμιο
Σελίδες:548
Μεταφραστής:ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΓΩΓΩ
Ημερομηνία Έκδοσης:10/10/2011
ISBN:9789605015138


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή

Το σκηνικό: Όσλο. Ένα ασφυκτικά ζεστό καλοκαίρι.
Ο γρίφος: Πέντε οι ακμές του αστεριού, πέντε τα δάχτυλα του χεριού και κάθε πέντε μέρες ένα νέο θύμα. Η πρώτη δολοφονημένη γυναίκα είχε ένα δάχτυλο λιγότερο και κάτω από το βλέφαρό της ένα κόκκινο διαμάντι στο σχήμα αστεριού. Ένα δαχτυλίδι με το ίδιο αστεροειδές κόκκινο διαμάντι στολίζει το κομμένο δάχτυλο της δεύτερης γυναίκας. Και οι φόνοι συνεχίζονται...
Ο επιθεωρητής: Θολωμένος από το ποτό, υπό δυσμένεια στην υπηρεσία του, ο Χάρι Χόλε θα κληθεί να λύσει τον γρίφο μαζί με τον συνάδελφό του και προσωπικό του εχθρό Τομ Βόλερ για τον οποίο υποψιάζεται ότι είναι μπλεγμένος σε βρόμικες ιστορίες.
Στην αναζήτηση της αλήθειας, ο Χόλε θα βρεθεί κυνηγημένος και θα αναγκαστεί να πάρει δύσκολες αποφάσεις για το επαγγελματικό του μέλλον.

Έπαινος της Φιλανδικής Ακαδημίας Αστυνομικών Συγγραφέων


Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούμε τον Χάρι Χόλε καθώς προσπαθεί να βρει διέξοδο μέσα από αναπάντεχα εμπόδια και ανατροπές, σε μια πλοκή που φεύγει σαν σφαίρα.
New York Times (ΗΠΑ)

Μην αρχίσετε αυτό το βιβλίο εάν έχετε σοβαρή δουλειά ή ανειλημμένες υποχρεώσεις. Δεν θα μπορείτε να το αφήσετε από τα χέρια σας μέχρι την τελευταία του σελίδα.
NRK (Νορβηγία)

Κριτικές

Είναι το τέταρτο βιβλίο της σειράς που διαβάζω (η νυχτερίδα, ο κοκκινολαίμης και Νέμεσις είναι τα προηγούμενα) και είναι μακράν το καλύτερο από όλα. Έχω ήδη αγοράσει τα επόμενα πέντε...

Το μισο και παραπάνω βιβλίο δε με κρατούσε με τίποτα και απλά συνέχισα να το διαβάζω για να περασει η ωρα μου. Απο ένα σημειο και μετα υπήρχε αγωνία αλλά κυρίως προς το τέλος.

Οταν αρχίζεις να διαβάζεις Νέσμπο εθίζεσαι. Ξεκίνησα με τον χιονάνθρωπο, συνέχισα με αυτό και προβλέπεται να συνεχίσω με τα υπόλοιπα βιβλία του..
Τον χιονάνθρωπο τον θεωρω καλυτερο απο το αστέρι του διαβόλου αλλά κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί την ευφυία και την ιδιαίτερη γραφή του συγγραφέα. Είναι από αυτούς που σε κάνουν να μην θέλεις να κλείσεις το βιβλίο πριν το τελειώσεις!!!

Άλλο ένα εξαιρετικό αστυνομικό μυθιστόρημα φτιαγμένο με τα καλύτερα υλικά του είδους-αγωνία, δράση, κοινωνικός σχολιασμός, ανατροπές - και μια σύγκρουση μέχρις εσχάτων ανάμεσα στους δυο καλύτερους ντετέκτιβ του Όσλο. Για τους απαιτητικούς αναγνώστες του αστυνομικού είδους λογοτεχνίας. Νομίζω ότι από εδώ και πέρα κάθε νέα περιπέτεια του Χάρι Χόλε θα έχει εγγυημένη επιτυχία...

Οτι καλυτερο εχει γραψει ο ανθρωπος!!! Τι επος θεε μου!!!!
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!