Η βίβλος του Chef - Γ έκδοση 2022

Από το Culinary Institute of America
Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 65.72
46.00
Τιμή Πρωτοπορίας
+
559641
Συγγραφέας: Συλλογικό
Σελίδες:1198
Επιμελητής:ΚΟΥΚΟΥΒΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Μεταφραστής:ΜΠΑΣΔΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΠΑΖΑΡΛΗ ΜΑΡΙΑ - ΜΠΑΣΔΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ
Ημερομηνία Έκδοσης:01/09/2021
ISBN:9789606441103
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Το να γίνει κανείς chef είναι μια διαδικασία που δεν τελειώνει ποτέ. Η μαγειρική είναι ένα δυναμικό επάγγελμα, ένα επάγγελμα που προσφέρει μεγάλες προκλήσεις, αλλά και μεγάλες επιβραβεύσεις. Θα υπάρχει πάντα ένα ακόμα σκαλοπάτι που πρέπει να κατακτήσετε και μία ακόμα ικανότητα που πρέπει να αποκτήσετε. Ελπίζουμε ότι αυτό το βιβλίο θα λειτουργήσει ως εφαλτήριο για μελλοντική εξέλιξη, αλλά και ως σημείο αναφοράς για το μέλλον. (...)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!