Κόχυλα, Νταϊάνα

Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη. Σήμερα μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στη Νέα Υόρκη, την Ικαρία και την Αθήνα. Γνωστή κριτικός εστιατορίων, γράφει κείμενα σχετικά με τη γαστρονομία στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ και στον αμερικάνικο Τύπο. Είναι ιδιοκτήτρια και σεφ παραδοσιακής ταβέρνας στην Ικαρία, όπου διατηρεί σχολή μαγειρικής και οργανώνει γαστριμαργικά ταξίδια στην Αθήνα και σε άλλες περιοχές της χώρας.
306085
21.40 28.53 Κερδίζετε: €7.13
Προσθήκη στη Βιβλιοθήκη
257638
10.74 15.34 Κερδίζετε: €4.60
Προσθήκη στη Βιβλιοθήκη
205071
Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο
Προσθήκη στη Βιβλιοθήκη
39055
Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο
Προσθήκη στη Βιβλιοθήκη
266316
Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο
Προσθήκη στη Βιβλιοθήκη
388716
Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο
Προσθήκη στη Βιβλιοθήκη
316842
Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο
Προσθήκη στη Βιβλιοθήκη