Εμμανουηλίδου, Κική

Η Κική Εμμανουηλίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σταυρό Βέροιας. Ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Παρακολούθησε πολλά σεμινάρια γαστρονομίας και πήρε μέρος σε σημαντικά εργαστήρια γευσιγνωσίας σχετικά με την ελληνική και την ξένη κουζίνα, αλλά και τη ζαχαροπλαστική. Είναι μέλος της Ελληνικής Λέσχης Γαστρονομίας, του Διεθνούς Κινήματος Αργοφαγίας - Slow Food και της Ένωσης Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου Μακεδονίας-Θράκης (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.).
Έχει γράψει βιβλία μαγειρικής και έχει επιμεληθεί πολλές εκδόσεις με ανάλογο περιεχόμενο: "Οι συνταγές της Κικής" (με 1.000 συνταγές), η σειρά βιβλίων με τίτλο "Νέες συνταγές Μεσογειακής διατροφής" των εκδόσεων Μαλλιάρης-Παιδεία κ.ά.
Οι συνταγές της παρουσιάζονται από την ίδια σε εκπομπές στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση, ενώ δημοσιεύονται και σε περιοδικά της Θεσσαλονίκης.
Είναι λάτρης της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας και οι αγαπημένες της πίτες είναι η πρασόπιτα, η σπανακόπιτα και το ποντιακό περέκ.
Έκπτωση
30%
441366
Έκπτωση
20%
441365
Έκπτωση
30%
524992
21.20
14.84
Έκπτωση
30%
316493
Έκπτωση
30%
315907
Έκπτωση
30%
448739
20.14
14.10
Έκπτωση
30%
304450
Έκπτωση
30%
387280
Έκπτωση
30%
416192
12.72
8.90
Έκπτωση
20%
416191
12.78
10.22
Έκπτωση
30%
339845
12.78
8.95
Έκπτωση
30%
387281
Έκπτωση
30%
341284
19.00
13.30
Έκπτωση
20%
387278
Έκπτωση
30%
387279
Έκπτωση
30%
416059
12.78
8.95
Έκπτωση
30%
339454
Έκπτωση
30%
339457
Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο