Το ημερολόγιο του Πέτρου

389544
Συγγραφέας: Σταμάτη, Σταυρούλα
Εκδόσεις: Άθως
Σελίδες:228
Επιμελητής:Σταύρου, Δήμητρα
Εικονογράφος:Γουσίδης, Χρήστος
Ημερομηνία Έκδοσης:05/08/2013
ISBN:9789604951185


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή

Μαθήματα ζωής" περιλαμβάνει αυτό το ευχάριστο και δροσερό βιβλίο που απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους από 11 έως 15 ετών. Οι γονείς μιας πολυμελούς οικογένειας γνωρίζουν τον άγιο Πορφύριο και η ζωή τους χαριτώνεται από αυτή την γνωριμία. Και όταν έρχονται μετακομίσεις και ριζικές αλλαγές, τόσο οι γονείς όσο και τα παιδιά προσπαθούν να τις αντιμετωπίσουν με χαρά, θάρρος, κέφι για ζωή και πολύ μεράκι. Το βιβλίο εξιστορεί τα γεγονότα μέσα από τα μάτια του μεγαλύτερου γιου, του Πέτρου. Είναι πλούσιο σε δράση, γεμάτο Ελλάδα! Περιλαμβάνει μια σειρά από σημαντικά αποφθέγματα δοσμένα όμως με χιούμορ και δροσιά Τέλος κάθε κεφάλαιό του μπορεί να χρησιμοποιηθεί από εκπαιδευτικούς και γονείς για να προκαλέσουν στα παιδιά ερεθίσματα για να ασκηθούν στη γραφή και αποτύπωση των δικών τους εμπειριών, αναπτύσσοντας έτσι την ικανότητα τους στη γραπτή έκφραση. Συνοψίζοντας είναι ένα βιβλίο που τέρπει και διδάσκει. Σημαντική είναι η συμβολή του εικονογράφου Χρήστου Γουσίδη που προσθέτει στο βιβλίο μια νότα πολύ ευχάριστη για τα παιδιά και τους εφήβους.

***************
Στα χέρια σου κρατάς το πρώτο μου βιβλίο. Δεν είναι παρά το ημερολόγιο, που κράτησα επί ένα σχεδόν χρόνο, όταν μαζί με τους γονείς μου και τα έξη αδέλφια μου μετακομίσαμε από την Αθήνα στη Μεταμόρφωση της Χαλκιδικής.

Είναι ένα τετράδιο γεμάτο από τις περιπέτειες, μικρές και μεγάλες, που ζήσαμε καθώς και εμείς μεταμορφωνόμασταν αργά και μυστικά αυτή τη συναρπαστική χρονιά.

Ελπίζω το βιβλίο μου να σου κρατήσει καλή συντροφιά και ανυπομονώ να διαβάσω και το δικό σου γιατί
η πείρα που αποκτούμε
αξίζει να μοιράζεται!
καλή ανάγνωση
Πέτρος

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!