Σου έδωσα όλη τη ζωή

Έκπτωση
40%
Τιμή Εκδότη: 18.44
11.06
Τιμή Πρωτοπορίας
Υπάρχει και μεταχειρισμένο με €3.70
+
39399
Συγγραφέας: Βαλντές, Ζοέ
Σελίδες:412
Μεταφραστής:ΣΙΔΕΡΗ ΝΤΙΝΑ
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/1998
ISBN:9789602369524
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

'Ηταν μια φορά μια γυναίκα τρελά ερωτευμένη, υπομονετική όσο δε γίνεται άλλο, δυστυχισμένη όσο δεν παίρνει άλλο. Τη μάγευαν η θάλασσα, οι φοινικιές, οι δρόμοι, η σκιά κάτω από τις καμάρες, ο γλυκός, αδιάκοπος ήλιος, που ξεχνούσε να κάνει διακοπές, κι όλο αυτό το κουβανέζικο τραλαλά που μοιάζει τόσο με αφροδίσιο νόσημα...
Μια νέα ανύπαντρη, που ζούσε σ' ένα νησί μουσικό κι απαιτητικό, πιο μόνη κι από ένα σόλο και χίλιες φορές πιο φτωχή από τη Σταχτοπούτα· της έφτανε ένα μπολερό για να μπορεί να ονειρεύεται.

Η Zoe Valdes σκιαγραφεί το πορτρέτο του νησιού της μέσα από την ιστορία μιας γυναίκας, της Κούκα, που την εγκατέλειψε ο άντρας της ζωής της αφήνοντάς της για μόνη ανάμνηση μια κόρη και... ένα δολάριο.
Από τα προεπαναστατικά χρόνια ως τις μέρες μας, από τη νωχέλεια στην ευθυμία, από την ελπίδα στην αβεβαιότητα αλλά και στην αντίσταση ενός λαού, τούτο το μυθιστόρημα φέρνει θαυμάσια στο προσκήνιο την Αβάνα με όλες της τις αντιφάσεις, τη βιαιότητα και τον αισθησιασμό της.
Γεμάτη φως και μαγεία, κυλώντας στον προκλητικό και πυρετώδη ρυθμό της κουβανέζικης μουσικής, η γραφή της Zoe Valdes μάς επιτρέπει ν' ακούσουμε, με αυθάδεια, με νοσταλγία, τον αγιάτρευτο πόνο των ονειροπόλων και τη βουή από το πισωγύρισμα των κυμάτων.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!