Revolt and crisis in Greece

Εξέγερση και κρίση στην Ελλάδα
Έκπτωση
25%
Τιμή Εκδότη: 10.00
7.50
Τιμή Πρωτοπορίας
+
342544
Συγγραφέας: Συλλογικό
Εκδόσεις: Ιδιωτική Έκδοση
Σελίδες:356
Ημερομηνία Έκδοσης:01/05/2011
ISBN:9780983059714
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Πώς προέκυψε η εξέγερση του Δεκέμβρη και τι άφησε πίσω της; Πώς επηρέασε τον κόσμο που συμμετείχε και τον κόσμο που την παρακολούθησε από μακριά; Αφορούσε η εξέγερση αυτή αποκλειστικά την Ελλάδα ή υπάρχουν και μερικά συμπεράσματα που αφορούν στην εξεγερτική δράση παγκοσμίως;


Το 'Εξέγερση και Κρίση στην Ελλάδα' είναι μια συλλογική προσπάθεια να καταπιαστούμε ως ανταγωνιστικό κίνημα με αυτά τα ερωτήματα, μεταξύ άλλων. Το βιβλίο – μία συνεργασία των αναρχικών συλλογικοτήτων Occupied London και AK Press – επιχειρεί να προσεγγίσει τη μεταβατική περίοδο από την εξέγερση του 2008 μέχρι τη σημερινή κρίση. Πάνω από είκοσι συγγραφείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό αναλύουν πως πραγματοποιήθηκε η εξέγερση, τις παρακαταθήκες που άφησε, το τι σημαίνει και πως επηρεάζει το κίνημα στην εποχή της κρίσης και του ΔΝΤ.



Γράφουν οι: Βάσω Μακρυγιάννη, Χάρης Τσαβδαρόγλου, Χρήστος Φιλιππίδης, Χρήστος Γιοβανόπουλος, Τα Παιδιά της Γαλαρίας, Metropolitan Sirens, Γιάννης Καλλιάνος, Χαρά Κούκη, Kirilov, Some of us, Σούλα Μ., Χρήστος Λυντέρης, Γιάννης Καπλάνης, David Graeber, Χρήστος Μπουκάλας, Alex Trocchi, Αντώνης Βραδής και Δημήτρης Δαλάκογλου.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!