Εισαγωγή στην επαγγελματική μαγειρική

Έκπτωση
20%
Τιμή Εκδότη: 24.38
19.50
Τιμή Πρωτοπορίας
Υπάρχει και μεταχειρισμένο με €14.63
+
67959
Συγγραφέας: Ράπτης, Νίκος Δ.
Εκδόσεις: Interbooks
Σελίδες:355
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/1997
ISBN:9789603900238
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή


Το παρόν βιβλίο γράφτηκε για τις ανάγκες των σπουδαστών των Σχολών Τουριστικών Επιχειρήσεων. Δεν είναι ένα συνηθισμένο βιβλίο με συνταγές φαγητών, άλλωστε τέτοια βιβλία κυκλοφορούν πολλά στο εμπόριο, αλλά ένα βοήθημα που θα δώσει τη δυνατότητα στους σπουδαστές-αυριανά στελέχη των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων να γνωρίσουν τον κόσμο των τροφών και να μάθουν την τεχνική μετατροπής αυτών σε γευστικά, θρεπτικά και ωφέλιμα φαγητά.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!