Η κληρονομιά των προσφύγων και η νεοελληνική κοινωνία του 20ου αιώνος

Θρησκευτικές παραδόσεις, συγγραφείς, τέχνη, διαφύλαξη της μνήμης
Έκπτωση
10%
Τιμή Εκδότη: 23.32
20.99
Τιμή Πρωτοπορίας
+
9789609794718
Συγγραφέας: Πρακτικά
Εκδόσεις: Αρχονταρίκι
Σελίδες:732
Επιμελητής:ΒΑΡΒΟΥΝΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ
Ημερομηνία Έκδοσης:04/09/2025
ISBN:9789609794718
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Με απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος ορίστηκε η συνέχιση της δράσης και του έργου της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για τη διοργάνωση επιστημονικών συνεδρίων και εκδηλώσεων, που αφορούν τον εορτασμό από την Εκκλησία της τριετίας 2022-2024. Κατά τη διάρκειά του τιμήθηκε η Μικρασιατική Καταστροφή, η Συνθήκη της Λωζάννης και η ανταλλαγή πληθυσμών, σε ένα ενιαίο σύνολο σχετικών επιστημονικών και πνευματικών εκδηλώσεων.
Στον τόμο αυτό περιλαμβάνονται τα Πρακτικά του τρίτου Επιστημονικού Συνεδρίου αυτής της σειράς, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα 18-19 Οκτωβρίου 2024.
Πρόκειται για μία εκδοτική προσφορά, δεδομένου ότι μόνο η δημοσίευση των Πρακτικών εξασφαλίζει τη βιβλιογραφική κατοχύρωση στο μέλλον ενός παρόμοιου επιστημονικού γεγονότος, παραλλήλως δε δίνει την ευκαιρία στους μελλοντικούς ερευνητές να αξιοποιήσουν τις μελέτες που ανακοινώθηκαν, εμπλουτίζοντας τη σχετική βιβλιογραφία.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!