Καμία σχέση με τις ταινίες

Έκπτωση
10%
Τιμή Εκδότη: 17.70
Τιμή Πρωτοπορίας
15.93
+
9789606458347
Συγγραφέας: Πέιντερ, Λιν
Εκδόσεις: Κλειδάριθμος
Σελίδες:448
Μεταφραστής:ΓΚΑΝΑ ΜΥΡΣΙΝΗ
Ημερομηνία Έκδοσης:03/12/2025
ISBN:9789606458347
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Νο1 μπεστ σέλερ των New York Times
Υποψήφιο στα βραβεία Goodreads ως Καλύτερο βιβλίο (2024)

Το επόμενο βιβλίο της Lynn Painter, συγγραφέα του μπεστ σέλερ Καλύτερα κι από τις ταινίες. Ένα τρυφερό μυθιστόρημα ιδανικό για όλες τις ηλικίες, με περισσότερες από 250.000 κριτικές, που υπόσχεται να κερδίσει ξανά τις ρομαντικές ψυχές του BookTok, αλλά και τους λάτρεις των rom-com ιστοριών.

Για λίγους μήνες όλα ήταν υπέροχα, ο Γουές είχε το κορίτσι των ονείρων του: τη Λιζ, το δυναμικό κορίτσι της διπλανής πόρτας. Όμως, πάνω που ετοιμάζονταν να φύγουν μαζί για σπουδές στο πανεπιστήμιο, μια αναπάντεχη τραγωδία άλλαξε τα πάντα. Ο Γουές βρέθηκε να διαχειρίζεται τις συνέπειες και στην πορεία έχασε τη Λιζ.
Μήνες αργότερα, οι δυο τους βρίσκονται και πάλι στο ίδιο πανεπιστήμιο. Ο Γουές έχει πλέον ξαναβρεί τον εαυτό του, και ξέρει καλά πως πλήγωσε βαθιά τη Λιζ όταν της ζήτησε να χωρίσουν. Είναι όμως αποφασισμένος να την κάνει να τον ερωτευτεί ξανά. Γνωρίζει τη Λιζ καλύτερα απ’ τον καθένα και έχει το τέλειο σχέδιο: ιπποτικές χειρονομίες που μοιάζει να ξεπήδησαν από ρομαντικές κομεντί, σαν αυτές που εκείνη λατρεύει.
Μόνο που… η Λιζ δεν έχει καμιά διάθεση να παίξει το παιχνίδι! Ο Γουές καταστρώνει σχέδια σαν ήρωας ρομαντικής ταινίας μόνο και μόνο για να τη δει. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Λιζ έχει πλέον έναν καινούριο φίλο. Ή μήπως είναι και κάτι παραπάνω;
Όμως ο Γουές δεν το βάζει κάτω. Αλλάζει τα σχέδιά του ξανά και ξανά προσπαθώντας να της τραβήξει την προσοχή και να ξανακερδίσει την καρδιά της. Μα, όταν όλες του οι προσπάθειες πέφτουν στο κενό, αρχίζει
να αναρωτιέται: Μήπως τελικά η σχέση τους ανήκει στο παρελθόν;

Κριτικές

Σε αυτή την πολυαναμενόμενη συνέχεια του μπεστ σελερ των New York Times, Καλύτερα κι από τις ταινίες, ο Γουές και η Λιζ προσπαθούν να ισορροπήσουν τα συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλο με τις δυσκολίες τις φοιτητικής ζωής σε μια “ρομαντική ιστορία δεύτερης ευκαιρίας στον έρωτα.

Αν το εφηβάκι της ζωής σας δεν έχει διαβάσει αυτή τη σειρά, το βιβλίο αυτό θα μπορούσε να είναι το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων.
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!