Ηλεκτρονικές παραγγελίες με επιταγές/voucher του ΟΑΕΔ

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις παραγγελίες σας για εξαργύρωση κουπονιών ΟΑΕΔ, μέσω του site μας, ακολουθώντας τις κάτωθι οδηγίες:
-Καταχωρείτε κανονικά τη παραγγελία σας (δεν επιτρέπονται είδη που δεν είναι βιβλία και μεταχειρισμένα βιβλία) με τρόπο πληρωμής ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ. Στο πεδίο Προσθέστε κάποιο σχόλιο για τη παραγγελία σας αναγράφετε ονοματεπώνυμο, καθώς και τον αριθμό επιταγής του κάθε δικαιούχου.
- Από το σύνολο της παραγγελίας θα αφαιρεθεί κατά την αποστολή, το ποσό της αντικαταβολής που αντιστοιχεί στις επιταγές του ΟΑΕΔ, 20€ για κάθε μία.
- Σε περίπτωση που επιθυμείτε παραλαβή από κάποιο από τα καταστήματα μας (Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Πάτρα), πραγματοποιείτε όλα τα παραπάνω βήματα και στο πεδίο Προσθέστε κάποιο σχόλιο για τη παραγγελία σας, αναγράφετε ότι επιθυμείτε παραλαβή από το κατάστημα και την πόλη (Αθήνα, Θεσσαλονίκη ή Πάτρα).

ΠΡΟΣΟΧΗ: σε περίπτωση που η παραγγελία σας περιλαμβάνει έξοδα αποστολής/αντικαταβολής, αυτά δεν εξαργυρώνονται με το κουπόνι, μα εξοφλούνται με τη παράδοση του δέματος με καταβολή των χρημάτων στην courier.

Εξαργύρωση στα βιβλιοπωλεία μας.

Η εξαργύρωση στα βιβλιοπωλεία μας στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα γίνεται με προσκόμιση των αριθμών των επιταγών και την ταυτότητα του άμεσα ωφελούμενου, ενώ σε περίπτωση εξαργύρωσης από άλλο πρόσωπο χρειάζεται εξουσιοδότηση και η αστυνομική ταυτότητα του εξουσιοδοτούμενου προσώπου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι αριθμοί των τελικών επιταγών έχουν αλλάξει, οι προσωρινοί κωδικοί δεν ισχύουν. Για αποφυγή ταλαιπωρίας σας παρακαλώ επιβεβαιώστε τους κωδικούς σας πριν ξεκινήσετε.