Το βιβλιοπωλείο μας στην Θεσσαλονίκη

Ανακοινώθηκε από την ΔΥΠΑ η έναρξη του προγράμματος εξαργύρωσης Voucher για την αγορά βιβλίων, ξεκινά την Παρασκευή 1/9/2023.

Εξαργύρωση στα βιβλιοπωλεία μας μέχρι 31/12/2023.
 
Η εξαργύρωση στα βιβλιοπωλεία μας στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα γίνεται με προσκόμιση των αριθμών των επιταγών και αφορά όλα τα βιβλία εκτός των βιβλίων που διανέμονται δωρεάν στα σχολεία (του ΟΕΔΒ- Διόφαντου) και τα μεταχειρισμένα βιβλία.

Εξαργύρωση Online μέχρι 15/12/2023.

Για εξαργύρωση Online με ηλεκτρονική παραγγελία συμπληρώστε τον/τους αριθμούς της/των επιταγών και τα ονοματεπώνυμα των δικαιούχων στο πεδίο "Προσθέστε κάποιο σχόλιο για τη παραγγελία σας", υπολογίζοντας 25 ευρώ για κάθε επιταγή και διαλέγοντας βιβλία τουλάχιστον ίσης ή μεγαλύτερης αξίας (πληρωμή της διαφοράς με αντικαταβολή την στιγμή της παραλαβής στην courrier). Αν δεν επιθυμείτε παραλαβή στον χώρο σας παρακαλούμε επιπρόσθετα γράψτε στις σημειώσεις σε ποιο βιβλιοπωλείο μας επιθυμείτε να παραλάβετε, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη ή Πάτρα. Εξαιρούνται τα μεταχειρισμένα βιβλία και τα βιβλία που διανέμονται δωρεάν στα σχολεία (του ΟΕΔΒ- Διόφαντου) 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι αριθμοί των τελικών επιταγών ίσως έχουν αλλάξει, για αποφυγή ταλαιπωρίας παρακαλώ επιβεβαιώστε τους κωδικούς σας πριν ξεκινήσετε και αποφύγετε τις ώρες αιχμής, η διαδικασία στην πλατφόρμα του ΟΑΕΔ είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα.