Η σοφία των αιώνων ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

Διαχρονικές αλήθειες για τη ζωή από έναν κορυφαίο δάσκαλο
Έκπτωση
50%
Τιμή Εκδότη: 15.50
Τιμή Πρωτοπορίας
7.75
+
597964
Συγγραφέας: Ντύερ, Γουέην
Εκδόσεις: Διόπτρα
Σελίδες:456
Επιμελητής:ΠΑΠΑΔΟΜΙΧΕΛΑΚΗ ΡΟΔΑΝΘΗ
Μεταφραστής:ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΒΙΚΥ
Ημερομηνία Έκδοσης:24/02/2020
ISBN:2229606530003

Περιγραφή

Τι θα είχαν να μας πουν σήμερα οι σοφοί μας πρόγονοι;

Σε μια περιεκτική συλλογή εύστοχων αποσπασμάτων από τα έργα μερικών από τους μεγαλύτερους στοχαστές των τελευταίων είκοσι πέντε αιώνων, ο συγγραφέας Wayne Dyer εξηγεί τη σημασία και το ευρύτερο νόημα που έχει για τη ζωή μας καθένα από αυτά τα αποσπάσματα σοφίας. Παράλληλα –και αυτό είναι το σημαντικότερο– φανερώνει τον τρόπο για να εφαρμόσουμε αυτές τις διδαχές στη ζωή μας σήμερα.
Ένα πολύτιμο και ωφέλιμο δώρο για όλους μας, που προσεγγίζει την αυθεντική σοφία μέσα από τα λόγια εξήντα μεγάλων διανοούμενων, όπως ο Ουόλτ Ουίτμαν, ο Σαίξπηρ, ο Μαχάτμα Γκάντι, από την αρχαιότητα ως τη σύγχρονη εποχή.

Ο διεθνούς φήμης συγγραφέας Wayne Dyer, εντρυφώντας στη διδασκαλία των πνευματικών ανθρώπων του παρελθόντος, ανασύρει αξίες και σοφία για το παρόν.
Οι φωνές που συγκεντρώνονται σε αυτό το βιβλίο καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος ιστορικών περιόδων και πολιτισμών, ωστόσο μεταδίδουν οικουμενικές αλήθειες και μας παρέχουν μια μοναδική διπλή ευκαιρία: Να λάβουμε καθοδήγηση από τους σπουδαίους προγόνους μας και να αναγνωρίσουμε τη δυνατότητά μας να θριαμβεύσουμε.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!