Διατροφή και Χημεία Τροφίμων

Σύγχρονες προσεγγίσεις
Έκπτωση
10%
Τιμή Εκδότη: 15.00
13.50
Τιμή Πρωτοπορίας
+
607028
Σελίδες:343
Ημερομηνία Έκδοσης:01/12/2022
ISBN:9789604662791
Θέμα:Χημεία
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Η χημεία των τροφίμων διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στη βιομηχανία τροφίμων επειδή βοηθά τους Τεχνολόγους Τροφίμων να κατανοήσουν τα συστατικά και τη συμπεριφορά των τροφίμων και τους διατροφολόγους να αναπτύξουν υγιεινές δίαιτες. Ο κύριος στόχος των επαγγελματιών της διατροφής στη σύγχρονη εποχή είναι να εφαρμόσουν τις αρχές της διατροφής για την προώθηση της υγείας και της ευεξίας, την πρόληψη ασθενειών και την αποκατάσταση της υγείας σε άτομα, οικογένειες και σε ολόκληρη την κοινωνία. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, η εφαρμογή διαφόρων επιστημονικών αρχών της επεξεργασίας τροφίμων και της χημείας των τροφίμων κρίνεται απαραίτητη. Αυτό το βιβλίο «Διατροφή και Χημεία Τροφίμων» επιχειρεί να παρουσιάσει ένα πλήρες φάσμα των πληροφοριών σχετικά με τις αρχές της διατροφής αλλά και της χημείας τροφίμων. Μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα πρακτικό βιβλίο για προπτυχιακούς/μεταπτυχιακούς φοιτητές Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής αλλά και απλούς καταναλωτές με ενδιαφέρον για τα τρόφιμα και τη διατροφή.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!