Μαγειρική και ζαχαροπλαστική

Έκπτωση
20%
Τιμή Εκδότη: 39.90
31.92
Τιμή Πρωτοπορίας
+
429971
Συγγραφέας: Παραδείση, Χρύσα
Σελίδες:392
Ημερομηνία Έκδοσης:24/11/2015
ISBN:9789606838361
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Το πιο ευπώλητο και ιστορικό βιβλίο μαγειρικής της Ελλάδος επιστρέφει. Πλήρως ανανεωμένο και εκσυγχρονισμένο για τη σύγχρονη Ελληνική κουζίνα, με 392 πολύχρωμες σελίδες, θα σας δώσει την ευκαιρία να ταξιδέψετε στον χώρο της γεύσης και της ευωχίας με την μητέρα της Ελληνικής κουζίνας, Χρύσα Παραδείση.
Στο βιβλίο θα βρείτε 747 συνταγές εικονογραφημένες με 211 έγχρωμες φωτογραφίες και 110 σκίτσα και εμπλουτισμένες με μικρές συμβουλές για το πώς πετυχαίνει ένα φαγητό ή γλυκό, συμβουλές απαραίτητες για την επιτυχία κάθε γαστρονομικής προσπάθειας.
Αυτός ο πλήρης οδηγός μαγειρικής απευθύνεται σε όλους, τόσο στον έμπειρο μάγειρα ή μαγείρισσα όσο και σε αυτούς που τώρα αρχείζει να τους απασχολεί το θέμα της μαγειρικής. Αυτό που ξεχωρίζει σε αυτό το βιβλιό μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής είναι ότι αποτελεί μία ανθολογία συνταγών που απαρτίζουν την σύγχρονη ελληνική κοσμοπολίτικη κουζίνα.
Μένοντας πιστοί στο πνεύμα της Χρύσας Παραδείση, οι συνταγές έχουν προσαρμοστεί με μεγάλη προσοχή στις διατροφικές απαιτήσεις της εποχής μας από την Αλεξία Τερζοπούλου, διπλωματούχο της γαστρονομικής Σχολής Τροφίμων και Οίνου Leiths του Λονδίνου και εκπαιδευτής σε ακαδημία ζαχαροπλαστικής του Λονδίνου.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!