Κίτου

150803
Συγγραφέας: Δρανδάκης, Ανδρέας
Εκδόσεις: Οξύ
Σελίδες:85
Ημερομηνία Έκδοσης:01/03/2003
ISBN:9789608324343


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή


Βρέχει και όταν βρέχει μυρίζω ταραχές. Απλώνω τη ματιά μου, την κάνω θολή, απαλές σημαίες και ζεστά κύμματα ανθρώπων, σήμερα γεμίζω το όπλο μου είναι Κυριακή, στις πεδινές ζώνες του Β40-116 στο μικρό μου αστέρι εκεί ψηλά μπορεί να μη φτάσω ποτέ, μα να μείνω ζωντανή κι απόψε θέλω να κοιτώ ψηλά.



Το άλμπουμ Kitou Astrocyte είναι η εικονογραφημένη αίσθηση ενός μελλοντικού παρόντος. Μέσα από την αφήγηση φανταστικών χαρακτήρων, ο συγγραφέας και εικονογράφος αποπειράται μια μυθοπλασία των αισθημάτων και των αισθήσεων που φαντασιωνόμαστε όλοι όταν τοποθετούμε τον εαυτό μας σε ένα χώρο αχρονικό, εσωτερικό, στην σφαίρα του προσωπικού μας «αστροκυττάρου». Πώς θα είναι η ζωή μας στο μέλλον;

Το άλμπουμ περιλαμβάνει σαράντα εικονογραφημένα πορτραίτα - ζωγραφικές εικόνες - των πρωταγωνιστών μιας φανταστικής ιστορίας η οποία διαδραματίζεται στα «σωτήρια έτη» 2010 -2550, μια εποχή όπου η Γη παραδίδεται στην προδιαγεγραμμένη, μοιραία πορεία της.

Οι ήρωες μέσα από τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους καταγράφουν, αυτό το μέλλον με έναν τρόπο αφηρημένο, ποιητικό και φανταστικό.

Ένας από τους ήρωες αυτού του ονειρικού, μελλοντικού κόσμου είναι και η Κιτού.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!