Οργάνωση και Λειτουργία του Ξενοδοχείου ΙΙ

Τουριστική-Επαγγελματική αγωγή. Βασικά στοιχεία της ξενοδοχειακής επιχείρησης. Οργάνωση και λειτουργίες του εστιατορίου.
50137
Εκδόσεις: Έλλην
Σελίδες:220
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/1992
ISBN:9789602860151


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή


Οργάνωση και Λειτουργία Ξενοδοχείου
Μέρος 4ο: Τεχνική οργάνωσης και Λειτουργίας του τμήματος ορόφων.
Μέρος 5ο: Αρχές Εδεσματολογίου.
Μέρος 6ο Τεχνική Παρασκευής Εδεσμάτων
Μέρος 7ο: Ανθρώπινες και Εργασιακές Σχέσεις.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!