0
    Your Καλαθι
    
        
        Τεχνικές γενετικής ανάλυσης
 
						Εφαρμογές στα τρόφιμα
					
							
						
            
                            
    
    
    
        
        
        
    
    
    
        
        
    
        
    
        
    
        
    
        
    
        
        
        
        
        
        
        
    
            
                                                                                                                                                    
            Έκπτωση
25%
							 
							
						
                        
                                
            25%
 
							
						Περιγραφή
Η επιστήμη της Βιοτεχνολογίας αποτελεί έναν από τους πιο αναπτυσσόμενους κλάδους στον Τομέα των επιστημών Ζωής με πολυάριθμες εφαρμογές. Το σύγγραμμα παρουσιάζει με συνεκτικό τρόπο τις τρέχουσες μοριακές μεθοδολογίες οι οποίες χρησιμοποιούνται στην ανάλυση φυτικών και ζωικών οργανισμών, καθώς και την ιχνηλάτηση συστατικών σε τρόφιμα. Επίσης, ένα μεγάλο τμήμα του αφορά στις εφαρμογές αυτών των τεχνικών στα τρόφιμα. Επειδή οι τεχνικές αυτές περιγράφονται διεξοδικά, το παρόν εγχειρίδιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ένας εργαστηριακός οδηγός για φοιτητές τμημάτων Ανώτερων και Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, οι οποίοι φοιτούν σε ανάλογα αντικείμενα.
                            
                    Κριτικές
Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις
 
     
 
 
 
 
