Η παγωμένη πριγκίπισσα

Υπάρχει και μεταχειρισμένο με €6.20
340475
Συγγραφέας: Lackberg, Camilla
Εκδόσεις: Μεταίχμιο
Σελίδες:501
Μεταφραστής:ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Ημερομηνία Έκδοσης:21/03/2011
ISBN:9789605012366


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή

Η συγγραφέας Ερίκα Φαλκ επιστρέφει στο πατρικό της, στο παγωμένο ψαροχώρι Φιελμπάκα, ύστερα από τον αιφνίδιο θάνατο των γονιών της για να βρει μια κοινότητα στο κατώφλι της τραγωδίας. Η παιδική της φίλη Άλεξ, την οποία η ίδια βρίσκει νεκρή στην μπανιέρα της, είναι η αφετηρία για ένα επώδυνο φλας μπακ στο παρελθόν, το οποίο θα φέρει στο φως τα θαμμένα μυστικά που κρύβονται κάτω από την ειδυλλιακή όψη της Φιελμπάκα, αλλά και για μια γενναία απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της Ερίκα.

Κριτικές

Καλογραμμένο βιβλίο με ωραια πλοκή που σου κραταει αμείωτο το ενδιαφερον μεχρι το τελος.Το αξιοσημειωτο ειναι το πως η συγγραφεας πλέκει με μαεστρία τις προσωπικες ιστορίες,τα συναισθήματα και τις σκεψεις του καθε ήρωα με την εξιχνίαση ενός εγκλήματος....κανοντας έτσι το βιβλίο να κινείται σε πολλαπλά επίπεδα και να το κανει να ξεχωρίζει απο ενα καθαρα αστυνομικό βιβλίο....αυτό πιστευω οτι ειναι που κραταει αμείωτο και το ενδιαφερον του αναγνώστη.....

Νομίζω,ότι είναι κουραστικό βιβλίο.Μεγάλες και ανούσιες περιγραφές γεγονότων που δε βοηθούν πουθενά!

Ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι.Ίσως λίγο κουραστικές κάποιες περιγραφές, χωρίς τις οποίες το βιβλίο θα ήταν μικρότερο.

έχω διαβάσει τα περισσότερα από τα βιβλία της C Lackberg. Όπως και τα υπόλοιπα, και το συγκεκριμένο παρουσιαζει κατά την γνώμη μου την εξής αδυναμία: ενώ οι χαρακτήρες είναι ενδιαφέροντες και το βιβλίο σε κρατάει, το τέλος είναι κάπως ... "λίγο". εχετε υποψιν ότι οι βασικοι χαρακτηρες είναι οι ίδιοι, οπότε καλό είναι (όχι υποχρεωτικό βέβαια!) να διαβάσετε τα βιβλία με την σειρά που έχουν γραφτεί. η παγωμένη πριγκίπισσα πχ είναι το πρώτο της.

πραγματικά πολύ καλό και ενδιαφέρον βιβλίο , ειλικρινά δεν ήθελα να το αφήσω από τα χέρια μου .
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!