Νίντζα: Η Αρχαία Τέχνη των Ανθρώπων της Σκιάς

Έκπτωση
10%
Τιμή Εκδότη: 14.33
12.90
Τιμή Πρωτοπορίας
+
9786185298920
Εκδόσεις: Δαιδάλεος
Σελίδες:150
Μεταφραστής:ΒΑΝΤΗ ΑΝΝΑ
Ημερομηνία Έκδοσης:24/10/2025
ISBN:9786185298920
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Γραμμένο στο Έτος του Δράκου (1676) αυτό το βιβλίο φέρνει για πρώτη φορά στο φως τον αυθεντικό κόσμο και τις πρακτικές των Νίντζα.

«Η σκιά δεν καυχιέται για την παρουσία της· απλώς υπάρχει».

Fujibayashi Nagato

Στα βάθη της ιαπωνικής παράδοσης, το βιβλίο «Νίντζα: Η αρχαία τέχνη των ανθρώπων της Σκιάς» αποτελεί τον απόλυτο θησαυρό της νίντζα κουλτούρας, ένα κείμενο που έχει διατηρήσει τη μυστηριώδη γοητεία του για αιώνες. Γραμμένο τον 17ο αιώνα, το έργο αυτό συγκεντρώνει τις γνώσεις και τις πρακτικές των νίντζα της Ιαπωνίας, προσφέροντας μια σπάνια ματιά στον κόσμο τους: από την τέχνη της κατασκοπείας και τις στρατηγικές επιβίωσης μέχρι τις τεχνικές πολέμου και την πνευματική τους φιλοσοφία.

Σιωπηλοί, αθέατοι και στρατηγικά αφοσιωμένοι στον σκοπό τους, οι νίντζα υπήρξαν για αιώνες οι κυρίαρχοι της τέχνης της απόκρυψης και της προσαρμοστικότητας. Αυτός ο οδηγός ξεδιπλώνει την τέχνη του νιντζίτσου μέσα από διαχρονικές διδασκαλίες που συνδυάζουν τη στρατηγική, την πνευματική διαύγεια και τη βαθιά κατανόηση της ανθρώπινης φύσης. Δεν είναι μόνο ένα βιβλίο για πολεμιστές, αλλά για όσους αναζητούν εργαλεία αυτογνωσίας, ισορροπίας και προσαρμοστικότητας στις προκλήσεις της καθημερινότητας.

«ΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΛΌΓΟΣ ΠΟΥ ΜΙΣΕΊΣ ΜΌΝΟ ΤΟΝ ΘΆΝΑΤΟ, ΑΛΛΆΌΧΙ ΤΟΝ ΎΠΝΟ;

ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΈΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΕΘΆΝΕΙΣ ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΦΟΒΆΣΑΙ ΤΊΠΟΤΑ»

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!