Φράουλες βατόμουρα και τρεις σταγόνες μέλι

310798
Συγγραφέας: Δενεζάκη, Λιάνα
Σελίδες:54
Εικονογράφος:ΔΕΝΕΖΑΚΗ ΛΙΑΝΑ
Ημερομηνία Έκδοσης:01/10/2008
ISBN:9789601418339


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή


Όλα κυλούσαν ανέμελα στη Χώρα της Ροδαλής Χαράς. Οι κάτοικοι περνούσαν τη ζωή τους με γέλια, τραγούδια και πολύχρωμες γιορτές...

Εκατό ακοίμητοι φρουροί φυλούσαν το μυστικό που χάριζε στο μικροσκοπικό αυτό βασίλειο τη δύναμή του. Όσο η πυραμίδα -που πριν από αιώνες είχε χαρίσει η πρώτη Νεραϊδοβασίλισσα στο βασιλιά Ροδαλοαίματ- ήταν ασφαλής, κανείς δεν είχε να φοβηθεί τίποτα.
Όμως η μάγισσα Στριγλυκερίδιους με τα μαγικά της φίλτρα και τη βοήθεια του σατανικού Λιποδίαιτους κατάφερε να εξουδετερώσει τη λάμψη της. Τότε τα πάντα άλλαξαν. Ο ουρανός σκοτείνιασε, τα γάργαρα νερά των ποταμών σταμάτησαν να κυλούν, οι κάτοικοι άρχισαν να κοιμούνται όλη μέρα κι όλη νύχτα, τα σπίτια αράχνιασαν, οι χαρούμενες φωνές των παιδιών δεν ακούγονταν πια.
Θα καταφέρουν, άραγε, ο πρίγκιπας Ρεβιθοκουκής και η πολυαγαπημένη του φίλη Ροδαλή να βρουν τρόπο να σώσουν τη χώρα τους;

Κριτικές

Το βιβλίο αυτό μου άρεσε πάρα πολύ!!!Έχει πολύ αγωνία και χαρά...Είναι αλληγορικό και παρά ότι μιλάει για μια μάγισσα που ήθελε να κυβερνήσει την χώρα ενός βασιλιά και προσπαθεί να κοιμήσει τους κατίκους της χώρας αυτής για να μη τους φωτίζει και να την κλέψει και η χώρα να σκοτινιάσει και να μπορεί να κυβερνήσει χωρίς να τη διώχνουν οι κάτοικοι και ο βασιλιάς αυτης της χώρας! Αλλά ο πρίγκιπας και η καλύτερη του φίλη πήγαν στην νεράϊδα που τους είχε δώσει την πυραμίδα και της είπαν τι έγινε. Εκείνη τους έδώσε μία συνταγή "ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΜΕΛΙ"!!!! Γύρισαν στην χώρα τους αφου πρώτα έφτιαξαν τη σύνταγη , κι όταν έφτασαν εδώσαν τη συνταγή στους κατοίκους και τότε όλα έγιναν όπως πρίν!!!!!!

Το βιβλίο μιλά για τη σωστή διατροφή !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το βιβλίο ήταν απίστευτο και επειδή ήταν βιβλίο από δανειστική βιβλιοθήκη , τι δεν θα δεινά να το ξαναπάρω!!!!!!!!!

Μου άρεσε πολύ!!!!!!!!!!
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!