Έτσι γίνεται το θαύμα!

Έχει ο άνθρωπος τη δύναμη να αυτο-θεραπευτεί;
Περιέχει cd με μουσική και θετικές «υποβολές»
Έκπτωση
10%
Τιμή Εκδότη: 20.00
18.00
Τιμή Πρωτοπορίας
+
441454
Συγγραφέας: Φωτόπουλος, Αλέξης
Εκδόσεις: Ιδιωτική Έκδοση
Σελίδες:384
Επιμελητής:ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΜΑΙΡΗ - ΤΡΟΥΛΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - ΚΟΣΣΥΒΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Ημερομηνία Έκδοσης:01/02/2009
ISBN:9786188201415
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Ο συγγραφέας, ο οποίος αρρώστησε από θεωρούμενη ανίατη νόσο κι αφού κατάφερε να γίνει καλά μας αναλύει, αλλά και μας δίνει όλα τα πρακτικά εργαλεία για να κάνουμε τη ζωή μας ένα θαύμα. Μας δίνει μια σειρά από ξεκάθαρες απαντήσεις:

- Γιατί αρρωσταίνει ο άνθρωπος; Πως βρίσκει τη δύναμη να αυτοθεραπευθεί;

- Από πού πηγάζει η Δύναμη αυτή; Ποια είναι η πραγματική της φύση; Γιατί μόνο λίγοι άνθρωποι πετυχαίνουν σ' όλους τους τομείς της ζωής τους; Τελικά όχι μόνο μας απαντά στο ερώτημα, πως μπορούμε κι εμείς να πετύχουμε σ' όλους τους τομείς της ζωής μας, παραμένοντας υγιής και ευτυχισμένοι, αλλά μας δίνει και τα εργαλεία που θα το πετύχουμε.

- Πως φθάνουμε στο θαύμα; Πρέπει να ξεπεράσουμε την προσωπική μας αμφιβολία, τις φωνές που μας λένε ότι δεν είμαστε αρκετά ικανοί ή ότι αυτό είναι ανέφικτο.

- Πώς θα γίνει αυτό; Διαβάζοντας την βιωματική εμπειρία του συγγραφέα, το απόφθεγμα της σοφίας των κυριοτέρων σοφών και επιστημόνων, αλλά και ακούγοντας το CD που υπάρχει στο βιβλίο, το οποίο μας βοηθά να απαλλαγούμε από τους αρνητικούς προγραμματισμούς που υπάρχουν στο υποσυνείδητο μας και μας καταστρέφουν τη ζωή.
Αντικαθιστά τους αρνητικούς με θετικούς προγραμματισμούς, οι οποίοι μας δημιουργούν συνεχώς ευτυχία, ευημερία και βοηθούν την υγεία μας.

Ακούγοντας το CD αυτό θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε την πραγματική σας φύση, που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε στον εγκέφαλο σας νέα νευρωνικά δίκτυα, τα οποία θα σας κάνουν να αισθάνεστε τέλεια, έτσι ώστε να είσθε πάντα υγιείς, ευτυχισμένοι και να έλκετε τον πλούτο και ευτυχισμένες σχέσεις.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!