Εργοστάσιο σφηκών

Έκπτωση
40%
Τιμή Εκδότη: 14.90
8.94
Τιμή Πρωτοπορίας
+
327073
Συγγραφέας: Μπανκς, Ίαν
Εκδόσεις: Οξύ
Σελίδες:204
Μεταφραστής:ΜΠΑΜΠΟΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/1996
ISBN:9789604362677
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Άμεσα διαθέσιμο
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή


Μπείτε αν τολμάτε στον παράξενο κόσμο του δεκαεξάχρονου Φρανκ, και δείτε μέσα απ' τα μάτια του...
Δυο χρόνια αφότου είχα σκοτώσει τον Μπλάιδ, δολοφόνησα τον μικρό μου αδελφό, τον Πωλ, για εντελώς διαφορετικούς και σίγουρα πιο σοβαρούς λόγους, και έναν χρόνο μετά από τον Πωλ σκότωσα την μικρή μου εξαδέλφη Εσμεράλντα, μάλλον από σκέτο καπρίτσιο και χωρίς λόγο. Αυτό είναι και το σκορ μου μέχρι σήμερα. Τρεις. Εδώ και χρόνια δεν έχω σκοτώσει κανέναν άλλο και δεν σκοπεύω να σκοτώσω ξανά στο μέλλον. Ήταν απλώς μια φάση που περνούσα.

Κριτικές

Πολύ παράξενο βιβλίο.Στην αρχή νομίζεις ότι είναι ένα ανιαρό διήγημα αλλά όσο περνούν οι σελίδες και μπαίνεις στο μυαλό του κεντρικού χαρακτήρα γίνεται ενδιαφέρον.Το προτείνω. Κάπου εκεί έξω, υπάρχουν παράξενοι άνθρωποι.

Αντιθέτως θεωρώ πως είναι ένα από τα πιο πρωτότυπα βιβλία που έχω διαβάσει και με μία πολύ ενδιαφέρουσα ανατροπή-λύση στο τέλος του βιβλίου!!! οπότε μην κάνετε το λάθος να διαβάσετε τις τελευταίες σελίδες από την αρχή!!!!
ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!

Μόνο μείον το κόστος του βιβλίου, κάτι το οποίο όμως ισχύει για όλα τα βιβλία στην Ελλάδα!!! το γιατί μεγάλη συζήτηση!

Τιποτα το ιδιαιτερο, δυστυχως! Σε καμια περιπτωση δε μιλαμε για ενα βιβλιο τρομου, οπως αφηνεται να εννοηθει. Το μονο που μενει, ειναι οι 3 δολοφονιες με καινοτομο τρομο, που παραλληλα με τη γραφη σε εξιταρει!!! Ολα αυτα ομως μονο σε μερικες σελιδες, απο εκει και μετα.......το χαος. Λεπτομερεις αναφορες για προσωπα και τοπια χωρις λογο και διαφορες αερολογιες για να γεμησουμε τις σελιδες, οι οποιες ομως κοστιζουν κιολας! Πληρης απογοητευση λοιπον και ενα βιβλιο το οποιο....ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ!
Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!