Δια να μη πλανηθούμε από τον Αντίχριστον

Έκπτωση
20%
Τιμή Εκδότη: 6.00
4.80
Τιμή Πρωτοπορίας
+
102926
Συγγραφέας: Συλλογικό έργο
Σελίδες:223
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/2006
ISBN:9780007001071
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Μετά την εξάντληση του βιβλίου Περί Συντέλειας, Αντίχριστου και Β! Παρουσίας των εκδόσεων «Ορθόδοξος Κυψέλη», εκδίδεται το πρακτικό και επίκαιρο αυτό βιβλίο προκειμένου να διαφωτιστούν εν Χριστώ αδελφοί μας, που έχουν άγνοια μεγάλη, αναφορικά με τη διδασκαλία της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας, για την Συντέλεια του κόσμου, τον Αντίχριστο, και την Β! ένδοξη Παρουσία του Χριστού μας.

Τα σημεία των καιρών μας φωνάζουν ότι ζούμε σε αποκαλυπτικούς και καταλυτικούς καιρούς και εκπληρώνονται εκείνα που το Άγιο Πνεύμα έχει προφητεύσει για τις ημέρες μας. Η γενική αποστασία και αμετανοησία όλων μας σχεδόν μαρτυρεί πως μας διέπει το κοσμικό και αντίχριστο φρόνημα, που είναι αντίθετο με το θέλημα του Θεού. Προκειμένου, λοιπόν, να προσφερθεί σύντομη ενημέρωση σχετικά με το ανθρωποκτόνο έργο του μιαρού Αντίχριστου, καθώς και για την γλυκιά προσδοκία της Β! ενδόξου Παρουσίας του Θεανθρώπου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού, κυκλοφορεί και αυτό το βιβλίο για πνευματική ενίσχυσή μας στα ολίγα πλην σκληρά χρόνια των μεγάλων θλίψεων της παγκόσμιας δικτατορίας του Αντίχριστου.

Καλούμεθα, αγαπητοί, να αγωνιστούμε, με την χάρη του Θεού και τις πρεσβείες της Υπεραγίας Θεοτόκου και όλων των Αγίων, μένοντας πιστοί μέχρι θανάτου, και θωρακισμένοι με τα όπλα της πίστεως, της αληθείας, της ελπίδος, της αγάπης, της ταπεινώσεως και της υπομονής, να δώσουμε την καλήν ομολογίαν, με έργα και λόγια θεάρεστα, υπέρ Χριστού, Ευαγγελίου και των δικαιωμάτων της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας.Είθε η μελέτη του βιβλίου αυτού να βοηθήσει στην ολική επιστροφή μας στον Χριστό και την Εκκλησία Του, με τους άξιους καρπούς της μετανοίας μας, και στο να εργαστούμε με φιλότιμο για το φλέγον ζήτημα, που είναι η σωτηρία της ψυχής μας, «αφορώντες εις τον της πίστεως αρχηγόν και τελειωτήν Ιησούν» Χριστόν και λέγοντες μετά του Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου. «ναι έρχου, Κύριε Ιησού» αμήν.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!