Αιχμάλωτοι στο χάος

Έκπτωση
25%
Τιμή Εκδότη: 15.00
11.25
Τιμή Πρωτοπορίας
+
458493
Σελίδες:474
Ημερομηνία Έκδοσης:24/05/2017
ISBN:9789606070655
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Κάτι μας περιτριγύριζε με άγνωστες προθέσεις και δεν ήταν η ιδέα μας? το νιώσαμε στην ίδια την οσμή του αέρα, στη διαφορετική μυρωδιά του δωματίου, στα χιόνια που ξαφνικά άρχισαν να γεμίζουν την οθόνη της τηλεόρασης. Δεν είχα έρθει ποτέ πρόσωπο με πρόσωπο με διαρρήκτες μέσα στο σπίτι και, για να πω την αλήθεια, δεν θα έλεγα ότι είχα το θάρρος να τους αντιμετωπίσω. Εντούτοις, ψιθύρισα στη Νέντεβ να πάει στην κουζίνα και να πάρει από το συρτάρι ένα μεγάλο κουζινομάχαιρο. Εγώ πάλι, σαν κλασικός ηλίθιος, άρπαξα από το ράφι πάνω από την τηλεόραση τη ρέπλικα του γαλάζιου φωτόσπαθου του LukeSkywalker. Καλή ρέπλικα, σκέφτηκα στιγμιαία. Ακριβή και συλλεκτική. Πάτησα τη λαβή και το σπαθί άναψε. Και τότε, μόλις το φως από το σπαθί διαχύθηκε στο χώρο, το είδαμε. Εκεί να τρέμει για μια στιγμή και μετά να εξαφανίζεται. Αλλά το είχαμε δει. Και δυστυχώς δεν ήταν διαρρήκτες, όπως ενδόμυχα ήθελα να ελπίζω.

Είχαμε δει το στοίχειωμα.

Ο Μάρκαν Πέρρετ είναι ένας ήσυχος σαραντάρης που θεωρεί κινητήριο δύναμή για τη ζωή του τον φόβο του θανάτου. Του αρέσει η μπύρα, το καλό φαγητό και, τώρα τελευταία, η Νέντεβ. Πολύ. Ξέρει πως έχει να αντιμετωπίσει καθημερινά την αγγλική συννεφιά και το ασταμάτητο ψιλόβροχο, βαρετούς ποδοσφαιρικούς αγώνες, την έλλειψη κάποιου να του μαγειρεύει. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι σύντομα θα έχει να αντιμετωπίσει και μερικά πράγματα ακόμα που δεν τα είχε υπολογίσει. Όπως ας πούμε έναν, τουλάχιστον, μυστηριώδη κρύσταλλο γεμάτο ανεκδιήγητα μυστικά, ένα φιλικό ζευγάρι από μακρινό χωροχρόνο, τους πράκτορες κάποιας Υπηρεσίας υψηλής ασφαλείας, προηγμένη τεχνολογία με την οποία ποτέ του δεν θέλησε να μπλέξει. Και μια φοβερή υποψία: πως στο τέλος θα καταλήξει απέναντι στον ίδιο του τον εαυτό και, πλέον, θα αναγκαστεί να τον αντιμετωπίσει.

Οι Αιχμάλωτοι στο Χάος είναι ακόμα μία περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας που διαδραματίζεται στο σύμπαν της Αρχής του Απείρου. Αυτή τη φορά οι ψυχές θα σταθούν γυμνές απέναντι στο χάος, κι αν πληρώσουν το τίμημα για την ελευθερία τους, ίσως να λυτρωθούν. Διαβάστε το δεύτερο μυθιστόρημα του Γιάννη Παπαθανασίου κι αφεθείτε στη σαγήνη του.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!