Πρωτοπορία - Βιβλία , περιοδικά , κόμικς
  Ο λογαριασμός μου |  Η Βιβλιοθήκη μου  |   Το Καλάθι μου  |  Ολοκλήρωση αγοράς 
Σύνθετη αναζήτηση   Δημοφιλείς Αναζητήσεις
 
  ΑΡΧΗ  |  ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ  |  ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ  |  ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ  |  ΕΠΑΝΑΓΟΡΑ (pdf)  |  ΝΕΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ  |  NEWSLETTER  |  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
20FreeDelivery20190526
 
2hand
 
Κατάλογος
 
 
Νέες Εκδόσεις Περισσότερα
 
Παλέρμο
Παλέρμο
15,30€
 
Ασφάλεια
 


Safe redirect to Eurobank
 
Αρχή » Θέματα » Ψυχαγωγία » Μαγειρικές » A pinch from the Aegean
 
A pinch from the Aegean
A pinch from the Aegean
Συγγραφείς:   Melih Ugras Erol
 
Θέμα:  Μαγειρικές
Εκδότης: Φυλάτος
Σελίδες:  90
Ημ. Έκδοσης: 09/05/2017
11,52€
Τιμή Πρωτοπορίας
Τιμή Εκδότη: 12,80€
Έκπτωση: 10%
 
Κριτικές
Γράψτε μια νέα κριτική
Διαθεσιμότητα στα
βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα: Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες
Θεσσαλονίκη: Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες
Πάτρα: Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες
Περιγραφή:
In Aegean, cultures and cuisines are not stratified; they shall indeed identified together. Of course, it is impossible to mention the numerous methods and recipes in this few pages, however, in this book we inspired from couple of recipes and ingredients that you can hear if you visit neighbourhoods of Aegean. In fact, Aegean has coasts, actually not opposite but coasts that live shoulder to shoulder. Aegean hosted lots of civilisations that had lived over its lands. The closest friend of Aegean region is undoubtedly Greece and Turkey. The closeness of their cuisines is like lifetime friendship.This friendship even can be witnessed in names of foods. For instance, eggplant called "patlican" in Turkish becomes "melitzana" in Greek; while in Turkish parsley is "maydanoz" Greeks call it "maintanos" and so on. All these examples are just some pieces of evidence that shows how close are cuisines in Aegean. In fact, the similarity between the recipes is close and sometimes only the differences are on the used spices or kind of meat. Irreplaceable things underlie all of our shared values in Aegean.

I inspired all of my recipes from the Aegean cuisine. Since I do not believe that any flavor occurs by itself, I do not also think that these recipes solely belong to me. You will see that these flavors benefit from the inheritance of the people living in Aegean land, who put various ingredients together to make delicious foods for centuries. Consequently, by feeling that these flavors and ingredients are in my genetic codes and the self-confidence of being from the Aegean region encouraged me to get into the kitchen.
Βιβλία που είδατε
 

 
 
Print on Demand Σύνθεση
 
Bestsellers
 
Τα παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού
Μέση Αγγλία
Σύντομες απαντήσεις στα μεγάλα ερωτήματα
Η χαμένη αναγνώστρια
Πετάει η μαμά μου!
Η εποχή της υποκρισίας
Ήρεμη δύναμη
Έρως ο γλυκόπικρος
Το ικανό σου παιδί
Συναξάρια της μικρής πατρίδας
Τα 20 πρώτα (15ημέρου)
Τα πρώτα των 12 μηνών
Τα πρώτα των 36 μηνών
Παιδικά ευπώλητα βιβλία
 
 
Ο Άρκάς στο Facebook!
 
Αποστολή σε φίλο
 
 
Αποστολή στοιχείων βιβλίου σε φίλο σας