Τεχνολογία προϊόντων γάλακτος

Ζυμούμενα προϊόντα, παγωτό, κρέμα, βούτυρο
Έκπτωση
25%
Τιμή Εκδότη: 22.00
16.50
Τιμή Πρωτοπορίας
+
140965
Σελίδες:328
Ημερομηνία Έκδοσης:1/1/2001
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Συγγραφέας:
Ζερφυρίδης, Γρηγόρης
Εκδότης:
Γιαχούδη Γιαπούλη
Σελίδες:
328
ISBN:
9780007425242
Ημερομηνία Έκδοσης:
1/1/2001

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική