42.195 μ. σε 30 χρόνια

Μαραθώνιος Αθηνών "Γρηγόρης Λαμπράκης"
Έκπτωση
25%
Τιμή Εκδότη: 24.50
18.38
Τιμή Πρωτοπορίας
+
409142
Συγγραφέας: Ζαννιάς, Μπάμπης
Σελίδες:329
Ημερομηνία Έκδοσης:11/11/2014
ISBN:9789607941107
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Ο συγγραφέας Μπάµπης Ζαννιάς µέσα από τη βάσανο της έρευνας και της αµερόληπτης κρίσης του, περιγράφει πώς ξεκίνησε αυτός ο θεσµός, ποιοι ήταν οι πρωτεργάτες, τα κοµβικά σηµεία ανάπτυξης, πρόσωπα που έπαιξαν σηµαντικό ρόλο στην αναβάθµιση και την ανοδική του πορεία.

Στις σελίδες του περιγράφονται χρονολογικά τα γεγονότα της κάθε διοργάνωσης, ενώ περιλαµβάνονται πίνακες µε τους νικητές, τα ρεκόρ και άλλα στοιχεία σχετικά µε τους αριθµούς των συµµετοχών, τις χώρες, τους τερµατίζοντες και άλλες χρήσιµες αναφορές που συνθέτουν αυτή την πολυδιάστατη διοργάνωση.

Στο εξώφυλλο εµφανίζεται ο Γρηγόρης Λαµπράκης, µπροστάρης στον αγώνα που φέρει το όνοµά του, και οι δροµείς που τερµατίζουν και πανηγυρίζουν µεταφέροντας τα µηνύµατα αυτού του ανυπέρβλητου αγώνα.

Μαραθώνιος «Γρηγόρης Λαµπράκης», Κλασικός Μαραθώνιος, Αυθεντικός Μαραθώνιος, όπως και αν τον αποκαλέσεις ένας είναι ο Μαραθώνιος, αυτός της Αθήνας, της Ελλάδας, ο Μαραθώνιος της Ειρήνης. Έχει την ταυτότητά του και είναι η αιχµή του δόρατος στον Αθλητισµό, τον Πολιτισµό και τον Τουρισµό για τη χώρα µας.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!