Χημεία Τροφίμων

Έκπτωση
20%
Τιμή Εκδότη: 30.00
24.00
Τιμή Πρωτοπορίας
+
407249
Εκδόσεις: Σταμούλης
Σελίδες:408
Ημερομηνία Έκδοσης:01/10/2014
ISBN:9789603519522
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

— Ποιο είναι το pH του ελαιόλαδου; — Τι είναι τα γαλακτώµατα; — Πώς τα λιποειδή αναστέλλουν την καρδιοπάθεια; Μερικά ερωτήµατα που δείχνουν τη µαγεία και την πολυπλοκότητα της Χηµείας Τροφίµων, του κλάδου της Χηµείας που µελετά το τρόφιµο και εν τέλει µάς προσφέρει τόσο το «ζην» όσο και το «ευ ζην» µας. Το σύγγραµµα αυτό καλύπτει, όσο το δυνατόν πιο σφαιρικά, το αντικείµενο της Χηµείας Τροφίµων, παρέχοντας πληροφορίες και επιστηµονικά δεδοµένα για τα θρεπτικά συστατικά που είναι χρήσιµα για τη διατροφή του ανθρώπου και πώς αυτά µεταβάλλονται από την πρώτη ύλη µέχρι το τελικό προϊόν. Το βιβλίο τούτο δεν φιλοδοξεί να αποτελέσει εγκυκλοπαίδεια αλλά να θίξει σύγχρονα θέµατα της Χηµείας Τροφίµων µέσα από παραδείγµατα σύγχρονης εφαρµοσµένης έρευνας, πίνακες και σχήµατα ως µια συνοπτική και συνάµα µεστή παρουσίαση των πιο σηµαντικών θεµάτων της Χηµείας Τροφίµων.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!