50 χρόνια Acropolis rally (1953-2003)

και άλλες ιστορίες...
Έκπτωση
25%
162298
Συγγραφέας: Ζαλμάς, Νικόλας
Εκδόσεις: Ιδιωτική Έκδοση
Σελίδες:240
Ημερομηνία Έκδοσης:1/12/2003


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο


Το βιβλίο αυτό φιλοδοξεί να καταγράψει με ακρίβεια τα γεγονότα, με σεβασμό τις αλλαγές, με τρυφερότητα το παρελθόν. Να αφηγηθεί τα 50 χρόνια του «Ράλυ Ακρόπολις» και ... άλλες παράλληλες ιστορίες. Να θυμηθεί με ανιδιοτέλεια την αγάπη της πρώτης άνοιξης.Ο Νικόλας Ζαλμάς ερεύνησε, κατέγραψε και εξέδωσε την ιστορία του ράλυ Ακρόπολις. Σε ένα βιβλίο 240 σελίδων παρατίθεται το παρελθόν του σημαντικότερου γεγονότος του μηχανοκίνητου αθλητισμού της χώρας μας των τελευταίων 50 ετών.

Με 820 εικόνες, πολλές από τις οποίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά, με ιδιαίτερη έμφαση στην έρευνα και στην ακρίβεια καταγραφής των γεγονότων ξετυλίγεται η ιστορία του πιο σπουδαίου εθνικού μας αγώνα.

Με πλήθος στοιχείων, στατιστικά δεδομένα, πλήρη αποτελέσματα φιλοδοξεί να γίνει και ένα χρήσιμο εργαλείο για όσους ασχολούνται επισταμένως με τους αγώνες και δη με το ράλυ Ακρόπολις.

Στα χρόνια της διοργάνωσής του, συνέβησαν τόσα και τέτοια που άλλαξαν την όψη του κόσμου, μαζί και την όψη των αγώνων. Ο κόσμος δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ στους ίδιους ρυθμούς το ίδιο οι αγώνες και οι άνθρωποί τους.

Ελάχιστη συνεισφορά για αυτό το παρελθόν, για αυτή την Ελλάδα που ολοένα σβήνει, χάνεται και απομακρύνεται από τις μνήμες και από τις ...οθόνες μας είναι το βιβλίο του Νικόλα για τα 50χρονα του ράλυ Ακρόπολις.
Συγγραφέας:
Ζαλμάς, Νικόλας
Εκδότης:
Ιδιωτική Έκδοση
Σελίδες:
240
ISBN:
9789609239707
Ημερομηνία Έκδοσης:
1/12/2003

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!