Επαγγελματικό ποδόσφαιρο

Θεωρία - Νομολογία - Υποδείγματα
Έκπτωση
10%
Τιμή Εκδότη: 40.00
36.00
Τιμή Πρωτοπορίας
+
602586
Εκδόσεις: Σάκκουλας
Σελίδες:365
Ημερομηνία Έκδοσης:06/04/2023
ISBN:9789606486623
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Το αθλητικό δίκαιο, και ιδιαίτερα στο πεδίο του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, χαρακτηρίζεται από μια έντονη πολυνομία. Συνεχείς τροποποιήσεις, διασκορπισμένες διατάξεις σε ειδικά νομοθετήματα και φωτογραφικές διατάξεις, με διάρκεια αρχικά περιορισμένη, αλλά συνεχόμενες παρατάσεις, καθιστούν το έργο του νομικού που καλείται να ερμηνεύσει ή να εφαρμόσει τους κανόνες του αθλητικού δικαίου δυσχερές και απαιτητικό.

Σκοπός του παρόντος πονήματος είναι να αποτελέσει έναν χρηστικό οδηγό για τον νομικό που καλείται να υπηρετήσει εφήμερα ή και σε σταθερή βάση το αθλητικό δίκαιο. Ειδικότερα, στο παρόν αναλύονται πρακτικά ζητήματα και υποδεικνύονται λύσεις, μέσα από θεωρητική ανάλυση και παραπομπές σε νομολογία, πολλές φορές αδημοσίευτη.

Το έργο περιέχει μεγάλο αριθμό υποδειγμάτων δικογράφων, συμβολαίων και ιδιωτικών συμφωνητικών, συμβάσεων και υπομνημάτων, καθώς και μια σειρά κρίσιμων αποφάσεων, με στόχο να συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα βοηθήματα για δικηγόρους, δικαστές, διοικητικούς παράγοντες, μάνατζερ, ποδοσφαιριστές, προπονητές, δημοσιογράφους, ανθρώπους του αθλητισμού εν γένει.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!