Πού είναι ο Σποτ;

340250
Συγγραφέας: Χιλ, Έρικ
Εκδόσεις: Ερευνητές
Σελίδες:20
Εικονογράφος:ΧΙΛ ΕΡΙΚ
Ημερομηνία Έκδοσης:01/03/2011
ISBN:9789603684909


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή

Ο Σποτ, το χαρούμενο σκυλάκι με το οποίο έχουν μεγαλώσει εκατομμύρια παιδιά σε πολλές χώρες του πλανήτη, επανέρχεται δυναμικά για να κάνει συντροφιά στους μικρούς μας φίλους βοηθώντας τους να ανακαλύψουν τον κόσμο. Ο Σποτ είναι μια φιλική φιγούρα για παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Το πρόσωπο και η χαρούμενη προσωπικότητα του θα βοηθήσουν τα παιδιά να μάθουν ότι η γνώση είναι απόλαυση, ότι η προσπάθεια για να μάθουν καινούργια πράγματα μπορεί να είναι ταυτόχρονα
και διασκέδαση.

Σε κάθε βιβλίο το παιδί παρακολουθεί τις δραστηριότητες του Σποτ με τέτοιο τρόπο ώστε να αντικατοπτρίζει σ’ αυτές τις δικές του εμπειρίες.

Στο βιβλίο «Τα γενέθλια του Σποτ», το παιδί θα παίξει ένα διασκεδαστικό κρυφτό, παρακολουθώντας τον Σποτ και τους φίλους του να κρύβεται σε διάφορα σημεία του σπιτιού μαθαίνοντας έτσι τους χώρους και διάφορα αντικείμενα που υπάρχουν μέσα σε αυτό.Στο βιβλίο «Που είναι ο Σποτ», το παιδί παρακολουθεί τον Σποτ να ανακαλύπτει μαζί με τους φίλους του τις καλύτερες κρυψώνες του σπιτιού!


Tα βιβλία της σειράς έχουν σχεδιαστεί ώστε να υποστηρίζουν τα αρχικά στάδια της αναγνώρισης σχημάτων, χρωμάτων και βασικών εννοιών από τα παιδιά. Το μεγάλο εύρος θεμάτων που καλύπτονται από τα βιβλία του Σποτ, μπορούν να χρησιμοποιηθούν δίνοντας το έναυσμα για όλων των ειδών τις συζητήσεις και δραστηριότητες.
H νέα έκδοση έχει καινούργιο σχήμα και ειδικά μελετημένα χαρακτηριστικά για να είναι φιλική και ακίνδυνη για τα παιδιά (χρώμα και στρογγυλεμένες γωνίες).

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!