Κτίρια

Ανακαλύψτε την ιστορία των κτιρίων - το λόγο για τον οποίο χτίστηκαν και τις μεθόδους και τεχνικές που χρησιμοποιήθηκαν στην κατασκευή τους
49582
Συγγραφέας: Wilkinson, Philip
Εκδόσεις: Ερευνητές
Σελίδες:64
Μεταφραστής:Καστρινάκη, Αρετή
ISBN:9789603680659


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή


ΣΕΙΡΑ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ένας πρωτότυπος και συναρπαστικός οδηγός με πληροφορίες σχετικές με την κατασκευή των κτιρίων και σπιτιών στα οποία κατοικούμε. Υπέροχες έγχρωμες φωτογραφίες προσφέρουν μια μοναδική αίσθηση «ανακάλυψης» των διαφόρων σταδίων κατασκευής ενός κτιρίου, από τα θεμέλια ως την κορφή της στέγης.

ΔΕΙΤΕ απίστευτα πέτρινα τερατόμορφα στόμια υδρορροών -σπίτια μα ξύλινους σκελετούς που δημιουργούν σχέδια στους τοίχους -από τι είναι φτιαγμένοι οι τοίχοι των Γιαπωνέζικων σπιτιών -πώς στηρίζεται μια στέγη με κάθετους προβόλους.

ΜΑΘΕΤΕ πώς φτιάχνεται το χρωματιστό γυαλί -τη διαφορά μεταξύ δικλινούς και τετρακλινούς στέγης -πώς κατασκευάζονταν τα πλακάκια κατά το μεσαίωνα -ποια είναι τα κυρτά κεραμίδια -πώς οι τεχνίτες πέτρας σκαλίζουν και διακοσμούν την πέτρα.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ το μίγμα που χρειάζεται για το άσπρισμα των τοίχων -τι είναι το καλαμόχτενο -πώς κατασκευάζονταν τα μεσαιωνικά πλακάκια για δάπεδα -πώς χτίζονταν οι πύργοι -πώς μπορούν να χτιστούν σπίτια πάνω σε ψηλούς βράχους και πολλά, πολλά άλλα.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!