Μοριακή βιολογία του γονιδίου

Έκπτωση
15%
Τιμή Εκδότη: 150.00
127.50
Τιμή Πρωτοπορίας
+
341344
Εκδόσεις: Utopia
Σελίδες:912
Ημερομηνία Έκδοσης:30/11/2016
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Το βιβλίο αποτελεί ένα βασικό και αναμφίβολα εξαιρετικά επιτυχημένο διδακτικό σύγγραμμα για όλους όσοι σπουδάζουν Μοριακή Βιολογία στα Πανεπιστήμια τόσο σε προπτυχιακό όσο
και σε μεταπτυχιακό επίπεδο, αλλά και για όσους επαγγελματίες επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις προόδους που συντελούνται σε ένα ταχέως εξελισσόμενο επιστημονικό πεδίο.

Η ιστορία αυτού του βιβλίου ξεκίνησε πριν από 51 χρόνια, το 1965, όταν κυκλοφόρησε η πρώτη αμερικανική έκδοση, η οποία ουσιαστικά έθεσε το πλαίσιο της διδασκαλίας του νέου επιστημονικού πεδίου που ονομάστηκε Μοριακή Βιολογία. Στη διάρκεια αυτών των ετών και
μέσα από τις επτά εκδόσεις της η Μοριακή Βιολογία του Γονιδίου παρακολούθησε εκ του σύνεγγυς όλες τις σημαντικές ανακαλύψεις του επιστημονικού πεδίου και μετέφερε την αιχμή της επιστήμης μέσα στα αμφιθέατρα. Στο κείμενό της ενσωματώθηκαν προοδευτικά όλες εκείνες οι γνώσεις που θεωρούνταν απαραίτητες για τους φοιτητές που θα έρχονταν σε επαφή με τις αρχές της Μοριακής Βιολογίας. Χάρη σε αυτή την παράλληλη συνεξέλιξη του συγγράμματος και του επιστημονικού πεδίου, η Μοριακή Βιολογία του Γονιδίου εξακολουθεί να θέτει το μέτρο με το οποίο κρίνεται η ποιότητα όλων των άλλων συγγραμμάτων που στο μεταξύ κυκλοφόρησαν στην παγκόσμια αγορά.

Κατά την άποψη μας, το παρόν σύγγραμμα είναι, εάν όχι το καλύτερο, τουλάχιστον ένα από τα καλύτερα στον χώρο της Μοριακής Βιολογίας παγκοσμίως και αναμφισβήτητα το πληρέστερο σε κυκλοφορία σύγγραμμα μοριακής βιολογίας, σήμερα.
Συγγραφέας:
Baker, Tania A.Bell, Stephen P.Gann, AlexanderLevine, MichaelLosick, RichardWatson, James D.
Εκδότης:
Utopia
Σελίδες:
912
ISBN:
9786188129825
Ημερομηνία Έκδοσης:
30/11/2016

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 20€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!