Βιβλίο μαιευτικής

Φυσιολογία και παθολογία μητέρας - εμβρύου
Έκπτωση
20%
Τιμή Εκδότη: 74.20
59.36
Τιμή Πρωτοπορίας
+
337526
Εκδόσεις: Δεσμός
Σελίδες:938
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/2009
ISBN:9789609888400
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

[...] Με ιδιαίτερη χαρά προλογίζω το νέο σύγγραμμα του κ. Ιατράκη "Βιβλίο μαιευτικής" που αποτελεί συνέχεια του ομότιτλου συγγράμματός του που εκδόθηκε το 2004. Με δεδομένες τις εξελίξεις, τις νέες απόψεις ή την επιβεβαίωση παλαιότερων δεδομένων με νέα στοιχεία που περιλαμβάνονται στο σύγγραμμα του κ. Ιατράκη, αυτή η ανανεωμένη έκδοση αποτελούσε μια αναγκαιότητα.

Το βιβλίο αυτό είναι ένα πολυσέλιδο σύγγραμμα με άφθονη εικονογράφηση, απαραίτητη για την κατανόηση των θεμάτων που παρουσιάζει, και άφθονη εικονογράφηση, απαραίτητη για την κατανόηση των θεμάτων που παρουσιάζει, και άφθονη και σύγχρονη βιβλιογραφία.

Η αναλυτική παρουσίαση διαφόρων θεμάτων ευρύτερου ενδιαφέροντος, παρέχει στον αναγνώστη μια προσιτή και πλούσια πηγή σύγχρονης πληροφόρησης.

Το νέο σύγγραμμα του κ. Ιατράκη είναι ένα πολυσέλιδο, ιδιαίτερα χρήσιμο, βοήθημα για τους φοιτητές/τριες των επαγγελμάτων υγείας και τους γιατρούς των σχετικών ειδικοτήτων που εντυπωσιάζει με τον όγκο του, όπως και την αναλυτική παρουσίαση και τεκμηρίωση των κεφαλαίων του.

Σ. Ζερβούδης, χειρούργος-γυναικολόγος-μαστολόγος, αν. καθηγητής ιατρικής σχολής Πανεπιστημίων C-Davila και Montpellier Γαλλίας

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!