Θεϊκή μαγεία

Τα επτά ιερά μυστικά της υλοποίησης
325374
Συγγραφέας: Virtue, Doreen
Εκδόσεις: Κρύων
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/2009
ISBN:9789606631252
Θέμα:Βιβλία


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή


Από πολλά χρόνια ακούμε εκφράσεις όπως "Ερμητικά κλειστό" για κάτι που είναι πολύ κλειδωμένο και δεν μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση. Επίσης η έκφραση "όπως επάνω, έτσι και κάτω" αναφέρεται στο ότι τα πράγματα στον πνευματικό κόσμο λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο όπως τα πράγματα στον υλικό κόσμο και όλοι λένε ότι προέρχεται από τον Ερμή τον Τρισμέγιστο.

Οι Εκδόσεις "Κρύων" με χαρά παρουσιάζουν το νέο βιβλίο της Doreen Virtue "Θεϊκή Μαγεία". H Ντορίν είναι πολύ γνωστή στην Ελλάδα με μια σειρά μπεστ σέλερς όπως το " Θεραπεία με την βοήθεια των αγγέλων" και με τις κάρτες αυτογνωσίας που έχει βγάλει για να φέρει το κοινό πιο κοντά στην πνευματικότητα.

Η "Θεϊκή Μαγεία" αναφέρεται στο έργο και τις διδασκαλίες του Ερμή του Τρισμέγιστου, οι οποίες μεταφέρονται εδώ και αιώνες με προφορικό λόγο και στις αρχές του 20ου αιώνα καταγράφηκαν σε ένα βιβλίο με τίτλο "Το Κυμβάλειον". Αυτό το βιβλίο δεν είναι εύκολο να το βρει κάποιος αλλά και αφού το βρει χρειάζεται ιδιαίτερη μελέτη για να γίνει κατανοητό. Η Ντορίν επεξηγεί πολλά από τα στοιχεία του βιβλίου και κυρίως τις Ερμητικές Αρχές και με παραδείγματα από την δική της εμπειρία στην εφαρμογή αυτών των αρχών στην ζωή της, μας βοηθάει να κατανοήσουμε την σημασία και την πρακτική εφαρμογή αυτών των αρχών.

Το βιβλίο αυτό με ιδιαίτερα προσεγμένη εμφάνιση και σκληρό εξώφυλλο περιέχει και CD με τις πλέον σημαντικές πληροφορίες στην ελληνική γλώσσα, και αναμένεται ότι θα γίνει ένα ακόμα μπεστ σελερ για την Ντορίν και τις Εκδόσεις "Κρύων".

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!