Βασικές, ανώτερες και εξειδικευμένες νοσηλευτικές δεξιότητες

Έκπτωση
25%
Τιμή Εκδότη: 120.00
90.00
Τιμή Πρωτοπορίας
+
395496
Συγγραφέας: Συλλογικό
Σελίδες:968
Επιμελητής:Μπαλτόπουλος, Γεώργιος
Ημερομηνία Έκδοσης:08/01/2014
ISBN:9789604521258
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Στο βιβλίο αυτό -στον παρόντα τόμο αλλά και στην ηλεκτρονική του μορφή-παρουσιάζεται με πολύ συστηματικό τρόπο, το σύνολο των νοσηλευτικών δεξιοτήτων που χρειάζεται να διαθέτει ένας επαγγελματίας νοσηλευτής, προκειμένου να ασκήσει το έργο του με επιστημονική επάρκεια, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Η πρωτοτυπία του έργου έγκειται στη μορφή του και στον τρόπο διάρθρωσης της ύλης. Ξεκινώντας από τις βασικές δεξιότητες, περνάει σταδιακά σε ολοένα και πιο απαιτητικές και ειδικές δεξιότητες, ώστε να καλύψει όλο το φάσμα των νοσηλευτικών διεργασιών.

Η ηλεκτρονική έκδοση του βιβλίου εμπλουτίζεται με σχετικά βίντεο, εικόνες και ερωτήσεις επανάληψης στο τέλος της κάθε ενότητας, ώστε να συνδυαστεί η θεωρητική κατάρτιση με την οπτική της αναπαράσταση.

Το έργο απευθύνεται όχι μόνο στους φοιτητές και τους καθηγητές νοσηλευτικής, αλλά και στους ήδη επαγγελματίες νοσηλευτές, καθότι περιέχει καθετί που μπορεί κανείς να διασαφηνίσει, να ξεκαθαρίσει ή να εμπλουτίσει σχετικά με τις νοσηλευτικές διεργασίες.
-----------
συλλογικό: Θεοχάρης Κωνσταντινίδης, Θάλεια Μπελλάλη, Παύλος Σαράφης, Ελένη Δοκουτσίδου, Ευγενία Βλάχου, Σοφία Ζυγά, Ελένη Κυρίτση, Μαρία Λαβδανίτη, Νικολέττα Μάργαρη

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!