Βασικά νομοθετήματα εμπορικού δικαίου

65.00
Τιμή Πρωτοπορίας
+
337251
Συγγραφέας: Συλλογικό
Σελίδες:1224
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/2010
ISBN:9789602727454
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Το έργο "Βασικά νομοθετήματα εμπορικού δικαίου" αποτελεί μια συλλογή νομοθετημάτων, ταξινομημένων κατά κλάδους του εμπορικού δικαίου.


Καλύπτει τις ενότητες όπως το Γενικό μέρος, Βιομηχανική Ιδιοκτησία, Ανταγωνισμός (Αθέμιτος ανταγωνισμός - Ελεύθερος ανταγωνισμός), Εταιρίες, Αξιόγραφα, Τραπεζικό Δίκαιο, Δίκαιο της Κεφαλαιαγοράς και Χρηματιστηρίου, Εμπορικές Συμβάσεις, Δίκαιο των Μεταφορών και Πτωχευτικό Δίκαιο.


Κάθε ενότητα παρουσιάζεται με κατατοπιστικό εισαγωγικό σημείωμα, ώστε ο χρήστης να προχωρά σε παράλληλη αναζήτηση και άλλων σχετικών νομοθετημάτων και βιβλιογραφίας. Τα εισαγωγικά σημειώματα, καθώς και τη συλλογή των νομοθετημάτων έχουν επιμεληθεί τα μέλη του ΔΕΠ της Νομικής Σχολής Αθηνών (τομέας Β΄ Ιδιωτικού - τμήμα Εμπορικού Δικαίου): Λία Αθανασίου, Νίκος Βερβεσός, Ντίνα Κάμτσιου-Μπέτζιου, Χριστίνα Λιβαδά, Μάνος Μαστρομανώλης, Αλεξάνδρα Μικρουλέα, Γιώργος Μιχαλόπουλος, Ευάγγελος Περάκης, Ηλίας Σουφλερός, Γιώργος Σωτηρόπουλος, Δημήτρης Τζουγανάτος, Δημήτρης Χριστοδούλου, Χρήστος Χρυσάνθης).


Η ιδιαιτερότητα του παρόντος έργου είναι ότι η επιλογή των νομοθετημάτων έγινε με βάση το πρόγραμμα σπουδών και της διδακτέας ύλης στο Εμπορικό Δίκαιο και ως εκ τούτου η παρούσα έκδοση είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για κάθε φοιτητή και σπουδαστή του εμπορικού δικαίου.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!