Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου HACCP στη βιομηχανία τροφίμων

93649
Συγγραφέας: Τζιά, Κωνσταντίνα
Εκδόσεις: Παπασωτηρίου
Σελίδες:284
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/1996
ISBN:9789607510358


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή


Η Ανάλυση Επικινδυνότητας στα Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου -HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) στη βιομηχανία τροφίμων αποτελεί μία συστηματική προσέγγιση στην αναγνώριση, την εκτίμηση και τον έλεγχο των κινδύνων (μικροβιολογικών, χημικών και φυσικών) σε όλα τα στάδια της παραγωγής -από την ανάπτυξη και τη συγκομιδή των πρώτων υλών μέχρι τη διανομή και χρήση του προϊόντος από τους καταναλωτές.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!