Νοήμονα συστήματα Ι

Αναπαράσταση γνώσης: Κοινωνικές και ψυχολογικές επιπτώσεις τεχνητής νοημοσύνης
Έκπτωση
20%
Τιμή Εκδότη: 16.31
13.05
Τιμή Πρωτοπορίας
+
122723
Συγγραφέας: Τζελεπίδης, Πέτρος
Εκδόσεις: Σταμούλης
Σελίδες:211
Ημερομηνία Έκδοσης:1/1/2001
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Ο τόμος αυτός, πρώτος στην σειρά τριών, απευθύνεται κυρίως στους φοιτητές και την ευρύτερη πανεπιστημιακή κοινότητα. Εντούτοις έχει σχεδιασθεί έτσι ώστε τα δύο βασικά του κεφάλαιο, το πρώτο και το τελευταίο, να είναι εύκολα κατανοητά από το ευρύ κοινό.
Ο Πέτρος Τζελεπίδης είναι αναπληρωτής καθηγητής Τεχνητής Νοημοσύνης και επί κεφαλής της ερευνητικής ομάδας Νοημόνων Συστημάτων του πανεπιστημίου Kingston του Λονδίνου. Στο ερευνητικό του έργο περιλαμβάνεται η σχεδίαση νοημόνων αρχιτεκτονικών, η ανάπτυξη ενοποιημένης θεωρίας νόησης και οι επιπτώσεις της Τεχνητής Νοημοσύνης στην ανθρώπινη κοινωνία.

Την στιγμή που η χρήση τεχνητών νοημόνων συστημάτων αυξάνεται συνεχώς στις τηλεπικοινωνίες, την ιατρική, τον σχεδιασμό βιομηχανικών προϊόντων, την διασκέδαση και την εξερεύνηση του διαστήματος, η Τεχνητή Νοημοσύνη βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Κατά τον ίδιο τρόπο αυτός ο τόμος καθίσταται αναγκαίος για τον σημερινό και αυριανό επιστήμονα, πολιτικό και το ευρύτερο κοινό ώστε να είναι ικανοί να κρίνουν εξ ιδίων την κατάσταση και το πραγματικό δυναμικό της Τεχνητής Νοημοσύνης. Έτσι η κοινωνία μας θα μπορέσει να πάρει καλά θεμελιωμένες αποφάσεις.
Συγγραφέας:
Τζελεπίδης, Πέτρος
Εκδότης:
Σταμούλης
Σελίδες:
211
ISBN:
9789603513612
Ημερομηνία Έκδοσης:
1/1/2001

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική