Διδάσκοντας τη γιόγκα για τη ζωή

Προετοιμάζοντας παιδιά και εφήβους για μια υγιή και ισορροπημένη ζωή
37.00
Τιμή Πρωτοπορίας
+
563294
Συγγραφέας: Tummers, Nanette E.
Εκδόσεις: Παρισιάνου Α.Ε.
Σελίδες:280
Επιμελητής:Ζαφειρούδη, Αγλαΐα
Μεταφραστής:Ζαφειρούδη, Αγλαΐα
Ημερομηνία Έκδοσης:05/11/2021
ISBN:9789605835606
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Μέσα από το βιβλίο «Διδάσκοντας τη γιόγκα για τη ζωή» μπορείτε να εφαρμόσετε μια απλή, ασφαλή και ρεαλιστική μέθοδο για τη διδασκαλία της γιόγκα ακόμα και αν δεν την έχετε διδάξει ποτέ πριν. Οι σαφείς, βήμα προς βήμα οδηγίες και οι κατατοπιστικές φωτογραφίες καθιστούν εύκολη την παρουσίαση των δραστηριοτήτων, των ασκήσεων, των μαθημάτων και των 52 στάσεων που περιλαμβάνονται στο βιβλίο, το οποίο υιοθετεί μια ολιστική προσέγγιση που επικεντρώνεται στις σωματικές, διανοητικές, συναισθηματικές και πνευματικές πτυχές της γιόγκα.
Μπορείτε να εντάξετε το βιβλίο στο τρέχον πρόγραμμα σπουδών ή να το χρησιμοποιήσετε και αυτοτελώς σε μαθήματα γιόγκα εκτός των εγκυκλίων σπουδών. Είναι επίσης ιδανικό βοήθημα για τη διδασκαλία και την ένταξη της γιόγκα στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής. Τα παραδείγματα μαθημάτων που περιέχονται στο βιβλίο θα σας βοηθήσουν κατά τη διδασκαλία παιδιών από το νηπιαγωγείο μέχρι και το γυμνάσιο. Μέσα από το παρόν βιβλίο, οι μαθητές:
• θα βελτιώσουν την αυτεπίγνωση και τη συναισθηματική τους νοημοσύνη
• θα βελτιώσουν την ικανότητα εστίασης και συγκέντρωσης
• θα αναπτύξουν μεγαλύτερη καρδιοαναπνευστική αντοχή, μυϊκή δύναμη
και ευλυγισία, και
• θα μάθουν πώς να διαχειρίζονται αποτελεσματικότερα το στρες (δεξιότητα ιδιαίτερα χρήσιμη για τα παιδιά που αντιμετωπίζουν μαθησιακές, συμπεριφορικές ή ακόμη και ποικίλες κοινωνικές και οικονομικές προκλήσεις).
Η διδασκαλία της γιόγκα μπορεί να σας βοηθήσει να φτιάξετε ένα ασφαλές και χαλαρό περιβάλλον για τους μαθητές. Μπορείτε να ακολουθήσετε μια προσέγγιση που θα ενθαρρύνει την ενεργητική συμμετοχή όλων των μαθητών, ιδίως εκείνων που δεν ενθουσιάζονται με τις παραδοσιακές δραστηριότητες που βασίζονται στα σπορ και στα ανταγωνιστικά αθλήματα. Για την άσκηση της γιόγκα χρειάζεται ελάχιστος ή και καθόλου εξοπλισμός και η διδασκαλία της μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στις ανάγκες του καθενός. Η γιόγκα βοηθά τους ανθρώπους να χαλαρώσουν τους ρυθμούς τους και να ανακαλύψουν ή να ανακαλύψουν εκ νέου το ποιοι είναι. Και το καλύτερο είναι ότι όλοι ανεξαιρέτως μπορούν να κάνουν γιόγκα. Με την καθοδήγηση και την προσέγγιση του παρόντος εγχειριδίου, η γιόγκα είναι βέβαιο ότι θα αναζωογονήσει τους μαθητές σας.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 24 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!