Λαοί της βίβλου

Ανακαλύψτε την ιστορία των Αγίων Τόπων - τη γεωγραφία τους, την ιστορία και τους αρχαίους πολιτισμούς των λαών που ζούσαν
49594
Συγγραφέας: Tubb, Jonathan
Εκδόσεις: Ερευνητές
Σελίδες:64
Μεταφραστής:Staikopoulos, Pericles
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/1997
ISBN:9789603680802


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή


ΣΕΙΡΑ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Μια πρωτότυπη ματιά στην συναρπαστική ιστορία της γης της Βίβλου.

Εκπληκτικές αληθινές φωτογραφίες σπαθιών, αγαλμάτων, πλοίων και σφραγίδων προσφέρουν μια μοναδική «αποκαλυπτική» άποψη της ιστορίας των χωρών της Βίβλου και των κατοίκων τους μέχρι την εποχή του Χριστού.

ΔΕΙΤΕ πώς ήταν ο ναός του Σολομώντα -τα παλαιότερα αγάλματα ανθρώπων που βρέθηκαν -πανοπλίες από την αρχαία Ασσυρία -τους θησαυρούς των ηγεμόνων της Ουρ -τα ερείπια της αρχαίας πόλης της Βαβυλώνας -τα φυτά, τα δέντρα και τους καρπούς των Αγίων Τόπων.

ΜΑΘΕΤΕ την ιστορία της Ιεριχούς -πώς έβαφαν τα ρούχα τους οι Φοίνικες -πώς ζούσε ο λαός του Αβραάμ -τι έτρωγαν οι άνθρωποι την εποχή της Παλαιάς Διαθήκης -πώς βάφονταν οι γυναίκες των Χανανιτών.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ποιοί ήταν οι Ισραηλίτες -πώς βρέθηκαν τα χειρόγραφα της Νεκράς Θάλασσας -πώς υπερασπίζονταν τις πόλεις τους οι λαοί των Αγίων Τόπων -πώς έφτιαχναν το ψωμί και το κρασί την εποχή της Παλαιάς Διαθήκης πώς ανασκάπτουν τα υψώματα μιας αρχαίας πόλης οι αρχαιολόγοι και πολλά πολλά άλλα.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!