Τα μυστικά για μια πετυχημένη ομιλία

356655
Συγγραφέας: Τσιμπόγος, Χάρης
Εκδόσεις: Εντός
Σελίδες:147
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/2012
ISBN:9789609492270


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή

Έχω διαπιστώσει, σ όλη τη διάρκεια της εικοσιπενταετούς επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας, ότι οι περισσότεροι από τους πετυχημένους ανθρώπους έχουν ένα κοινό στοιχείο: άνεση στο λόγο. Έχουν την ικανότητα να συγκεκριμενοποιούν τις ιδέες τους, ώστε αυτές να μπορούν να ακουστούν, να γίνουν κατανοητές και παράγοντες υποκίνησης.

Όσο η κοινωνία που ζούμε γίνεται πιο πολύπλοκη, υπάρχει ανάγκη για αποτελεσματική προφορική επικοινωνία. Ποτέ μέχρι τώρα δεν ήταν τόσο ουσιώδες για γυναίκες και άντρες να μεταδώσουν μηνύματα που πληροφορούν, πείθουν, ψυχαγωγούν, υποκινούν και εμπνέουν. Αναπτύσσοντας αυτή την ικανότητα, οπλίζετε τον εαυτό σας με το μεγαλύτερο εργαλείο επιτυχίας που θα μπορούσατε να έχετε.

Κανένας δεν είναι περισσότερο καταρτισμένος για να γράψει ένα βιβλίο σαν αυτό, όσο ο φίλος μου Χάρης Τσιμπόγος. Διακεκριμένος επιστήμονας και δάσκαλος, με ικανότητα και πείρα που δύσκολα απαντώνται, είναι συγγραφέας χρήσιμων και πρωτότυπων βιβλίων.

Αν επιθυμείτε να γίνετε αποτελεσματικός ομιλητής, σας προτείνω να μελετήσετε προσεκτικά αυτό το βιβλίο. Ο κ. Χάρης Τσιμπόγος, με τη μεγάλη πείρα του, θα σας δείξει το σωστό δρόμο. Στη συνέχεια σταθείτε όρθιος και μιλήστε. Όσα και αν μάθετε διαβάζοντας δεν πρόκειται να σας κάνουν καλό ομιλητή, αν δεν τα θέσετε σε εφαρμογή.

Μη στενοχωρηθείτε αν δε μιλάτε σαν ρήτορας από τις πρώτες σας προσπάθειες. Επιμείνετε και σύντομα θα αναπτύξετε την κατάλληλη πείρα, που αληθινά θ αλλάξει τη ζωή σας.

(από τον πρόλογο του Θ. Κουτσουμάρη, καθηγητή του 13ου Πανεπιστημίου Παρισίων)

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!