Γίνε και εσύ πρώτος

Έκπτωση
25%
Τιμή Εκδότη: 18.34
13.76
Τιμή Πρωτοπορίας
+
259000
Συγγραφέας: Τσιμπόγος, Χάρης
Εκδόσεις: Εντός
Σελίδες:156
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/2004
ISBN:9789608229532
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή


Επιτυχία! Λέξη μαγική, συνυφασμένη με την ποιότητα ζωής, την κοινωνική καταξίωση κι αυτήν ακόμα την ευτυχία. Η επιτυχία αποκτάται και δεν μεταβιβάζεται. Επιτυχία! Μια λέξη που αφορά κι εσένα. Μπορείς, αρκεί να θέλεις.

Το παρόν βιβλίο "ξεφεύγει" απ όλα τα προηγούμενα, γράφτηκε όμως κι αυτό για να ικονοποιήσει κάποια συγκεκριμένη ανάγκη του αναγνώστη. Στην μακροχρόνια εμπειρία της συναναστροφής μου με τους ανθρώπους διαπίστωσα ότι τα άτομα, σχεδόν πάντα, κρύβουν μέσα τους "θησαυρούς" μη ενεργοποιημένων δυνάμεων, ικανών να επιτελέσουν δύσκολα έργα ή να συμβάλλουν στην επιτυχία και την προσωπική τους καταξίωση. Πλην, όμως, οι δυνάμεις αυτές δεν μπορούν πάντοτε να ενεργοποιηθούν παρά μόνο κάτω από ευνοϊκές συγκυρίες με ισχυρή θέλησή τους.

Το έναυσμα της ενεργοποίσης αυτών των δυνάμεων μπορεί να είναι η βοήθεια κάποιου αξιόλογου ατόμου, η ανάγνωση ενός "δυνατού" βιβλίου, η ανάγκη τους για επιβίωση σε κάποια πραγματικά δύσκολη περίοδο της ζωής τους ή η συνειδητοποίηση ότι πρέπει στο πέρασμά τους απ αυτή τη ζωή ν αφήσουν το "λιθαράκι" τους στο παγκόσμιο οικοδόμημα του πολιτισμού και της προόδου. Το βιβλίο αυτό θα μας βοηθήσει να ενεργοποιήσουμε τους "κρυμμένους θησαυρούς" μας και να βαδίσουμε το δρόμο της προόδου και της επιτυχίας.

Σ αυτό το βιβλίο θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με την έννοια της επιτυχίας στη ζωή.[...]

(Από την εισαγωγή του βιβλίου)

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!